- 22 Ocak 2021
- 53
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi birbebekhayali
-
Ovulasyonla gebelik her zaman ogrenilmez. Kaldi ki 6/7 gunde anca kana bile yeni geciyor mumkun degil yani cok erken. Ki yumurtlamadan 15 gun sonra gebelik testinde çıkar, lh hormonu daha farkli olduğu için siz gebelik testine yogunlasin. Ovulasyonla gebelik bakmayınHanımlar merhababurada görüyorum hep çatlama dan 6-7 gün sonra ovulasyon da belirgin T çizgisi ile gebelik belli olanlar vs var.
15 Eylül yumurtlama 17 Eylül çatlama gördüm. Yumurtlama dan 10 gün sonra koyu çizgi mi olması gerekiyordu.Bende yok, gebelik yok mu yani.
Akıntım da yok. Değerlendirdik günleri ama olmadı mı yani şimdi
İnşallah olmuştur..Ovulasyonla gebelik her zaman ogrenilmez. Kaldi ki 6/7 gunde anca kana bile yeni geciyor mumkun degil yani cok erken. Ki yumurtlamadan 15 gun sonra gebelik testinde çıkar, lh hormonu daha farkli olduğu için siz gebelik testine yogunlasin. Ovulasyonla gebelik bakmayın
Allah razı olsun, ben ovulasyonla takip ederek gebe kaldım, yumurtlamadan 15. Gün adet olurum her zaman, 12. Gun başladı belirtilerim. Özellikle kasık ağrısı ve kabızlık yaşadım. Gebelik testinde gordum silik çizgiyiİnşallah olmuştur..Sizde gebeymişsiniz ne güzel inşaAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza adet öncesi belirtiniz olmuş muydu
Peki ovulasyon testinde bakmış mıydınız silik gördüğünüz deAllah razı olsun, ben ovulasyonla takip ederek gebe kaldım, yumurtlamadan 15. Gün adet olurum her zaman, 12. Gun başladı belirtilerim. Özellikle kasık ağrısı ve kabızlık yaşadım. Gebelik testinde gordum silik çizgiyi
Tabii baktım, yumurtlama gibi kırmızı çıkmıştı. Git gide de koyulasti hem gebelik hem ovulasyon testiPeki ovulasyon testinde bakmış mıydınız silik gördüğünüz de
Yaptın mı test sonuç ne derttaşımHanımlar merhababurada görüyorum hep çatlama dan 6-7 gün sonra ovulasyon da belirgin T çizgisi ile gebelik belli olanlar vs var.
15 Eylül yumurtlama 17 Eylül çatlama gördüm. Yumurtlama dan 10 gün sonra koyu çizgi mi olması gerekiyordu.Bende yok, gebelik yok mu yani.
Akıntım da yok. Değerlendirdik günleri ama olmadı mı yani şimdi
Benimde ovulasyonsa çatlama gördüm üstünden 8 gün geçti normalde 17 gün sonra gebelik testi yapın diyorlar bana vakit geçmiyor çok merak ediyorum tuttu mu diye akıntım da başladı bugün inşallah tutmuştur sen naptın sonuç ne kuzumPeki ovulasyon testinde bakmış mıydınız silik gördüğünüz de
Adete kaç gün kala dediğin gibi koyulaşmıştı?Tabii baktım, yumurtlama gibi kırmızı çıkmıştı. Git gide de koyulasti hem gebelik hem ovulasyon testi
İki gun vardi beklenen adeteAdete kaç gün kala dediğin gibi koyulaşmıştı?
Yumurtlamanın kaçıncı günüydü kaset test pozitif çıktığında? Benim 9.gün negatif.İki gun vardi beklenen adete
12. GünYumurtlamanın kaçıncı günüydü kaset test pozitif çıktığında? Benim 9.gün negatif.
12. Günden önce yapmış mıydın?12. Gün
Hayır çıkmaz çünkü12. Günden önce yapmış mıydın?
Ya inş benimde ondan çıkmamıştır, çok sağ ol manen desteğine.Hayır çıkmaz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?