Gebeliğe Hazırlık yumurtlama gününde kanama olurmu kızlar yardım edin lütfen ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Önceki gun öğlen saatlerinde ilk kez benim de başıma geldi önce anlayamadım. Açık pembe renkliydi. Çok az. Ovulasyon günümdü. Ben yerleşme sandım ama bat a 13 gün vardı. Bakalım bizde değerlendirdik insallah gebelik olur.

İnşallah canım bizde değerlendik o günleri eşimle bu ay, 6 gün sonra da bir gün süren bir kanamam oldu inşallah o da yerleşmedir diye ümit ediyorum benim de son 6 gün bekliyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

Hamile kalırsan haber ver merak ederim insallah olur canim

Seninki kesin ovulasyon canim benim uc gün boyunca surdu cok az az kanama hala leke seklinde geliyo hala ovulasyon oldu yumurtam catladi başladi bu kanama durmadi hala

Kızlar moralim çok bozuldu cuma, cumartesi,pazar ve pazartesi günü yumurtlama testlerim kopkoyu idi. Salı günü de silikleşmişti. Ben salı günü çatladı diye umut ederken dün akşam çok yoğun kan ile karşılaştım yerleşme kanaması olarak düşünemiyorum çünkü adet kanaması gibi çok yoğun ve kırmızı gelmiş. Gece de çok az gelmiş ama benim adet zamanı da öyle olur genelde.. Böyle bir şey yaşayan oldu mU? Bu arada perşembeden Pazartesiye kadar progestan içmiştim çünkü adet düzensizliği var doktor adetin 21.gunu tekrar 5 gün iç demişti. Galiba o yüzden söküldü

Merhaba, yazdıklarınızı okudum da bende 10 aylık evliyim hiç korunmadım evlendikten sonra düzensiz adet görmeye başladım hastaneye gittim bir defa pkolu olduğumu söyledi doktor. Ve çocuk istiyoruz, 2 aydır da 2 adet arası önce kahverengi daha sonra kırmızıya dönen kanamam var adet kadar yoğun değil günlük bir gündüz peti yetiyor onu bile doldurmuyor 2 gün oldu tam da bugün yumurtlama günüm
Canim yumurta catlamsini kan geldigi icin anlayanlar vsrmis.bence cok buyuk sans.ama herzaman olmuyormuydu sizde

Canim yumurta catlamsini kan geldigi icin anlayanlar vsrmis.bence cok buyuk sans.ama herzaman olmuyormuydu sizde

acaba yumurtlama kanaması mi sizin renk olarak nasıl birde yoğunluk olarak, ve hamile kaldınız mı? Bir de merak ettiğim bir konu da daha var eşimle beraberlik oluyor ama hani bu kanamalar spermleri tekrar dışarıya çıkarmaz mi? Çalışmalar boşuna mı gidiyor diye düşünmedim değil

Canım merhaba yazdıklarını okudum da benim yaşadıklarım da aynı bende 10 aylık evliyim ve hiç korunmadım çocuk istiyoruz evlendikten sonra da adet düzensizliğim oluştu önceden böyle bir şey yoktu daha sonra hastaneye gittim polikistik over denildi son 2 aydır da 2 adet arası önce lekelenme ertesi gün kırmızı kan görüyorum adet gibi yoğun değil orta derecede bir kanama ile beraber kasık ağrım da var önceden bir defa olmuştu Ama ben o ara kanama olduğu için ilişkiye hiç girmemiştim Ama bu sefer yine aynı bir şekilde tam doğurganlık döneminde tekrardan önce kahverengi lekeler daha sonra hafif kırmızı renk kanama ile karşı karşıyayım ne yapacağımı da bilmiyorum yani sizinki nasıldı yoğunluğu rengi kaç gün sürdü ve gebe kaldınız mı benim anlayamadım şimdi biz beraberlik yaşıyoruz ama bu kanama ile birlikte spermler tekrardan dışarıya çıkmaz mı hani gebeliğe engeller mi ilk önce kahvrengi akinti olarak geliyordu sonra ki kırmızı kan oldu bir gündüz petini doldurmayacak şekilde.

Merhaba ben de 10 aylık evliyim çocuk istiyorum polikistik over liyim polikistik over olduğumu düğünümden sonraki adet düzensizliğinde öğrendim önceden böyle bir adet düzensizliğim yoktu evlendikten sonra oldu herhangi bir ilaç kullanmıyorum sadece soğan kürü uygulanmıştı daha sonra iki aydır yumurtlama döneminde kanamalar görüyorum önce lekeler sonra lekelenme kanamaya dönüşüyor adetim biteli doğurganlık dönemiyle beraber 2 hafta oldu ve tam yumurtlama günümde lekelenme daha sonra da kırmızı kanamaya çeviriyor O kadar yoğun değil akşam olunca bitiyor sabah olunca tekrardan kasık ağriyla beraber devam ediyor 1 gündüz pedi doldurmayacak şekilde ben de anlamadım niye böyle oluyor sizinkinin yoğunluğu ne kadardi ve ne kadar sürdü renk olarak falan. Adet olmuş olmamam cunku 1 hafta önce olmuştum zaten ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…