merhaba arkadaslar allah izin verirse bir kız evladım olsun çok istiyorum sitedeki yorumları okudum talan ettim genellikle yumurtlama tarihinden önce hamile kalanlar kız çocuğa sahip olmuş doğrumudur?çevremde bu formülü deneyip kız bebeği olan yaklaşık 4 kişi çıktı tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
merhaba arkadaslar allah izin verirse bir kız evladım olsun çok istiyorum sitedeki yorumları okudum talan ettim genellikle yunurtlamadan önce hamile kalanlar kız çocuğa sahip olmuş doğrumudur?çevremde bu formülü deneyip tutan yaklaşık 4 kişi çıktı tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
mrblar valla bizde cocuk düşünüorz ilk olcak allah nasip ederse. bende ve eşimde kız bebşleri cok seviorz :) bnde co karaştrdm deenemelere bsslamadan önce ama okudugum her yöntem yüzde 5o kız yüzde 5o erkekti o yüzden bide günhmdr die düşünerekten akışına bıraktm bakalım hamileysem bu ay yumurtlama günü oldu die düşünüyrm :) peki oğluunuza ne zmn hamile kaldğnzı htrlyormsnz
mrblar valla bizde cocuk düşünüorz ilk olcak allah nasip ederse. bende ve eşimde kız bebşleri cok seviorz :) bnde co karaştrdm deenemelere bsslamadan önce ama okudugum her yöntem yüzde 5o kız yüzde 5o erkekti o yüzden bide günhmdr die düşünerekten akışına bıraktm bakalım hamileysem bu ay yumurtlama günü oldu die düşünüyrm :) peki oğluunuza ne zmn hamile kaldğnzı htrlyormsnz