- 17 Ağustos 2020
- 673
- 425
- 23
- 28
- Konu Sahibi SeseSesilia
-
Yaaa. Yani ben ilk defa bunu yaşadım açıkçası bilmiyorum da sonra biraz araştırınca yumurtanın döllenme tarihiyle tam uyuşuyor. Şuan oturdum reglimin gelmesini bekliyorum. Tabi inşallah gelmezDöllenmeden ortalama bir hafta sonra rahime yerleşme başlar diyorlar, devam etmese de 2 gebelik geçirdim bende de benzer ağrılar olmuştu ama çığlık atacak derecede değildiinşallah vardır
Testte çıkmıyorÇok şiddetli ise başka bişeydir o bence. Bu arada bir iki gün kaldıysa eğer varsa çıkar zaten testte
Zaten ovulasyon testi kullanmışsın adet günün bellidir. Gecikmen olursa yenilersinTestte çıkmıyoryani ilk defa yaşadım döllenme tarihiyle de uyuşuyor. Öyle olmasını umuyorum sadece.
Elinizde ovulasyon testi varsa onunla bakabilirsiniz, döllenme öldüğünde LH düşmediği için ovulasyon testinde çıkar diyorlar. Ben de 1,5 senedir istiyorum, bugün 1 gün geciktim ama ne erken gebelikte ne de ovulasyonda bişey çıkmadıTestte çıkmıyoryani ilk defa yaşadım döllenme tarihiyle de uyuşuyor. Öyle olmasını umuyorum sadece.
Ovulasyon testini denedim ama hafif silik bir çizgi çıkıyor 4 gündür. Ona güvenemiyorum yani tamamen koyu değil.Elinizde ovulasyon testi varsa onunla bakabilirsiniz, döllenme öldüğünde LH düşmediği için ovulasyon testinde çıkar diyorlar. Ben de 1,5 senedir istiyorum, bugün 1 gün geciktim ama ne erken gebelikte ne de ovulasyonda bişey çıkmadı
Merhaba adetiniz geldi mi hayırlı haberleriniz vardır inşallahElinizde ovulasyon testi varsa onunla bakabilirsiniz, döllenme öldüğünde LH düşmediği için ovulasyon testinde çıkar diyorlar. Ben de 1,5 senedir istiyorum, bugün 1 gün geciktim ama ne erken gebelikte ne de ovulasyonda bişey çıkmadı
Merhaba adetiniz geldi mi hayırlı haberleriniz vardır inşallah
Herhangi bir sorununuz var mı peki?☹ Gecikmemin 3. Günüydü bugün, akşamüstü bir ağrıyla lekelenme geldi, benim reglim hep böyle başlaryine hüsran, yine hayal kırıklığı
Hayır net bir sorunumuz yok, bende pko var sadece ama adetlerim çok düzenli, geçen sene çatlatma tedavisi denemistik ama iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı hep, eşimin de sperm sayısı biraz düşükmus ancak doktorlar ona da gayet yeterli diyorHerhangi bir sorununuz var mı peki?
Ben de hormon testi yaptırdım dün herhangi bir sorun yok değerler iyi çıktı. Bu ay eşimle çakşır suyu içeceğiz bakalımHayır net bir sorunumuz yok, bende pko var sadece ama adetlerim çok düzenli, geçen sene çatlatma tedavisi denemistik ama iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı hep, eşimin de sperm sayısı biraz düşükmus ancak doktorlar ona da gayet yeterli diyorgeçen sene marttan beri bekliyoruz bakalim, ne dertler var tabi ama sebepsiz olmaması da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?