Yumurtlama gününü değerlendirenler sizde de batma oluyor mu ?

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
113
40
Kızlar 3gün önce ovu testinde koyuyu yakaladım ve dünde dahil 4 günü peşpeşe değerlendirdik. Ama son 2 gündür sadece sağ tarafımda ara ara batmalar oluyo.

Şimdi, okuduğum ve döllenmeyle alakalı izlediğim videolardan gördüğüm şu ki, yumurta sağ yada sol tüpten salınıyo, kanal boyunca yavaş yavaş ilerlemeye başlıyo, spermler yumurtayı kanal içinde yakalıyor. Burada kısa sürede döllenme gerçekleşiyo. Ama spermin döllediği yumurtanın kanal içinde rahme ilerleyişi ortalama 4-6 gün sürüyo ve bu süreden sonra döllenmiş yumurta rahime inip yerleşiyo. Burdan sonrada bebeğin gelişimi rahime tutunduğu yerde devam ediyor.

Biliyorum gibi anlatmış gözüksemde bunlar sadece araştırdıkça öğrendiğim şeyler. Şimdi benim hesabıma göre, eğerki yumurtam değerlendirme günlerinde döllenebildiyse bugün 2 gün oldu. Ve daha kanal içinde henüz rahime geçmedi. Benimde yumurtalıklarımın sağ tarafında batma var sadece.

Yum günlerini yakınlarda değerlendiren arkadaşlar sizdede tek taraflı benzer şekilde batma yada sancı varmı ?

Eklentiler

• 902D431B-2296-474E-8525-3323CE62DA1E.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 200
Tekrar yumurtluyor olabilirsin belki ovu test varsa bi dene derim

Benimde persembe gunuydu yumurtlama gunum o gunden beri sol tarafimda batmalar ve agri oluyor arada bat a 10 gun var baskada belirgin bir belirtim yok malesef

Canım bende de aynı senin dedigin gibi batmalar oluyodu ve benim belirtilerim cok erken başladı şuan 1 aylık hamileyim

Canim bende 2- 3 gün o batmayı hissettim

Benim
Bazen bende de batma oluyor kısa süreli. Bata 1 hafta var daha oysa.
bata 8 gün vardı hatta kk da da yazmıstım hamile olabikir miyim felan diye daha erken belirtiler icin bizde her ay hissediyoruz ama foss çıkıyo felan yazmışlardı ama Rabbimin izniyle hamileymisim Rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin ins duâlarım sizlerle

Hatta ilişki esnasında ceviz büyüklüğünde sol kasığımda birşey hissettim o gecenin sabahında acayip sol kasıgım agirdı hatta yuruyemiyordum aksama geçti ertesi günde azıcık ağrım vardı . bakalım bu ay neler olacak

Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bizede dua edin

aa öyle mi? çok sevindim valla. darısı başımıza. benim 2-3 gün önce oluyordu şimdi yok. adet olacakmış hissi var karnımda. adet zamanım gelmemişken üstelik

Canım merhaba ya bişey sorucam ovu testi bende almayı düşünüyorum ama nasıl bişey bilmiyorum testte sadece o an yumurtlama varmi yokmu o mu belli oluyor yoksa Sonrasını da gösteriyor mu yani olup olmadığını ya cvp yazarmısın

Selam.. aynı şey şu anda bende de var. Ovulasyon testi pozitif günü yakaladık. o günden beri sol tarafra regl ağrısı gibi bir ağrı.. şişlik vs.. dönemine 7 gün var.. ama üşütmüş de olabilirim.. Hayırlısı ya.. haber ver ama buradan merak ederim

CAnm benm yumurtlama günüm 5 6 kasımdı yani 2 gün önce evet değerlendirdik benim de kasıklarımda batmalar ağrılar oluyo ve bugün hafif kanamam oldu leke gibi aslında ne olduğunu bilmiyorum korkuyorum daha adet günüme 14 gün var

En erken kasık ağrısı adetten 1 hafta sonra olur diyorlar tıbbi sitelerde ama demek ki teorik bilgi ile pratik bilgi biraz farklı oluyor. doğru mu ?

Bende de var canım o kasıklarda batma bende beklıyorum ıste ınsallah yarın test yapıp bakıcam bana dua edın

Kızlar öncelikle merhaba..benim yumurlamam 31 ekime denk geliyordu takvime göre..29 unda ve 31 inde değerlendirdik bunu..o tarihlerde yumurta akı akıntı da gelmişti..bugün sol kasığımda ara ara gaz gibi adet ağrısı gibi sancılar oluyor..bu konularla yeni yeni ilgilenmeye başladım..bilmiyorum ne olacak..adetime de 9 gün var acaba diyorum adet ağrıları mı..gerçi adetime birkaç gün kala ağrı olur bende normalde

Aynen canım bendekoyu olan hepsini değerlendirdim benimde sol kasikta arada batma oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…