Gebeliğe Hazırlık yumurtlama hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

htchtc2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
55
14
3
28
merhabalar kızlar ben tereddütte kalıyorum yanlış hesaplamıyorum değilmi sizde bakarsanız sevinirim

son adet tarihim 04.09.2021

bir önceki 06.08.2021

hesaplıyorum 30 gün var 14 gün çıkardığım 16.cı güne denk geliyor değilmi yumurtlama bir arkadaşım yanlış yapıyorsun dedi ondan dolayı sormak istedim şimdiden teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti ile yakmasın

Evet doğru hesaplamanız ama her zaman 16. gün yumurtlama olmaz ovülasyon testi kullanın yada yumurta takibi yaptırın daha kesin sonuç alırsınız

Merhaba ben de 35 günde bir adet oluyordum takvime göre 20 ağustosta çatlama gösteriyordu falan ovulasyon testi takibi sayesinde 14 ağustosta yani 6 gün önce yumurtlama olduğunu gördüm, takvim her zaman doğru sonuç vermiyor malesef

Ovülasyon testiyle garantiye al derim. Ortalama hesaba herkes uymayabiliyor.

Canım ben takvim indirmiştim geçen ay. Ona göre yunurtlamaya bakıyordum . 28 günde adet oluyorum ve tam 14. Gün yunurtlamayi gösteriyordu takvim. Bende baktım geçen ay gebelik olmadı. Bu ay ovulasyon testi kullandım . Ve ilk adet başlangıç günümden başlayıp sayarsam 11. Gün yumurtlama gördüm. Meğerse 14. Gün değilmiş. Ve bu ay gebeyim. Yumurtlama ve çatlamayi takip ettiğim için oldu çok şükür

Ovülasyon testiyle garantiye al derim. Ortalama hesaba herkes uymayabiliyor.

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…