Yumurtlama hesaplayamama Hamile kalamama !!

Ah ah :))) ben de öyle diyordum. Sorun yok sıkıntı yok ama 1 senedir bekliyorum bazen sorun yokken de bekleniyor. Çünkü herşeyin bir zamanı var.
O zaman önce eşiniz sperm testi vermeli.

Ah ah :))) ben de öyle diyordum. Sorun yok sıkıntı yok ama 1 senedir bekliyorum bazen sorun yokken de bekleniyor. Çünkü herşeyin bir zamanı var.
O zaman önce eşiniz sperm testi vermeli.
Öyle mi aslında yaşından dolayı sperm kalitesi düşük olabilir mi diye bende düşündüm ama direk ondan istersem yaşıyla ilgili sorunum oldugunu dusunur diye cekindim bu ayda olmassa gidecegim zaten bende bir sorun olmassa o baktirir. Rabbim aratmasın kız karsedim bende 1,5 yil once evlendi onlarin da olmuyo hem kiz kardesimin yumurtaliklari gelismiyomus hemde esinin sperm kalitesi dusukmus esi 27 yasinda kardesim de 22 genetik olabilir mi acaba kardesiminkiyle benim ki

Bizde deniyoruz 2 ay oldu bende merak ediyorum

Olabilir bence. O zaman şöyle yapın. Eşiniz alınmasın diye önce siz adet kanamanızın 3.gününde sabahtan kadın doğuma gidin hormon testi isteyin. Özellikle amh da bakılsın bence. Bunu istemeden bakmıyorlar nedense. Halbuki yumurtlamanın demirbaşı. Randevu bulamazsanız sabahtan gidin adet döneminde olduğunuz için gittiğinizi söyleyin çinkü hormon testine 3.gün bakılıyor. Baktınız herşey normal. Eşiniz o zaman gider.

Bizde deniyoruz 2 ay oldu bende merak ediyorum
Aynen kuzum ya biz ilk 3 ay korunmayi biraktik sadece hani zaten olur diye olmayinca bu ay ben baya kastım, yumurtlama gunleri, her bilgiyi okumak yani bildigin zihnimin ici bununla dolu Rabbim ikimizin de gönlüne göre verir inş:)

Cidden randevu bulunmuyo ozellikle o gunlere, bunu belirttigimizde sıra numarsiyla aliyorlarmi ki cidden ilk kez sizden duydum

Cidden randevu bulunmuyo ozellikle o gunlere, bunu belirttigimizde sıra numarsiyla aliyorlarmi ki cidden ilk kez sizden duydum
Ben öyle gittim sabahtan. Adet dönemindeyim hormon vermem lazım deyince sıra verdiler. Sonuçta 10 gün sonra çıkan randevuda nasıl vereyim hormon. Adetim bitmiş Sekreter bilir bence.
Adet kanamanız başladığı gün bakın randevuya 3.güne denk gelene. Baktınız yok. Sabah erkenden gidin sekreterden rica edin. Veya imkanınız varsa direk özele gidin.

Aynen kuzum ya biz ilk 3 ay korunmayi biraktik sadece hani zaten olur diye olmayinca bu ay ben baya kastım, yumurtlama gunleri, her bilgiyi okumak yani bildigin zihnimin ici bununla dolu Rabbim ikimizin de gönlüne göre verir inş:)
Benimdeeee öyle hemen olur dedim ama olmadı. 3 ay oldu korunmayı bırakalı aynı şekilde zihnim bunlarla dolu bu aydan ümitliyim. bakalım dua edelim birbirimize

Ay mükemmilsin ya :) Haklısın bu şekilde yardımcı olurlar çok teşekkürler kuzum

2 tane program yükledım kımı dıyor gün aşırı ilişki kımı dıyo 1 gün ara ile ona da dıkkst ettım yumurtlama günü öncesi sonrası ona da dikkat ettim ama bakalım hayırlısı artık ne diyim

Benimdeeee öyle hemen olur dedim ama olmadı. 3 ay oldu korunmayı bırakalı aynı şekilde zihnim bunlarla dolu bu aydan ümitliyim. bakalım dua edelim birbirimize
Edelim kuzum Regline ne kadar kaldı yani test yapabilmen için benim daha 15 gün var zaten bir belirtide hissetmiyorum

Evet ya bende bir kaç uygulamadan baktım birde int sitesinde ki doktor siteleri var ya ordaki oto hesaplamadan hesapladım iste ayin 16sindan 20sine kadar yumurtalama gunu tutuyo,eşimi bebek icin araç olarak yordum 13unden beri, bugün sessizce odaya kacip uyumus telde ki uygulamaya gorede bugun yumurtlamam var yine bide ama dokunmadim bugun dun degerlendirdik zaten bugunde olmasin yarina artik

Telefon uygualamari hikaye, ben ondan çok çok önce yumurtlama olmuş. Ovulasyon testi alıp regl biter bitmez yapmaya başlayın bence. Çünkü regl bitince yumurtlama olan çok kişi var

Telefon uygualamari hikaye, ben ondan çok çok önce yumurtlama olmuş. Ovulasyon testi alıp regl biter bitmez yapmaya başlayın bence. Çünkü regl bitince yumurtlama olan çok kişi var
Canım bu gün aşırı dedikleri ne 1 günlük mü yoksa hergünümü kast ediyorlar.

Merhaba bana ulaşabilir misiniz ☺

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa ovulosyon testi yapıyorum adetimin 9 cu günü ilaç tedavisi alıyorum yumurtlama varmı acaba bawdaki bu gün yapdigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…