Aşılama yumurtlama için kür tavsiyesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
kızlar benim çocuğum olmuyor eşimin değerleri normal benim yumurtlamada sorun var 4 ay tedavi gördüm iki ay kalomen kullandım 1 yumurtam oldu doktor göbekten vurulan ilaç varya puregon 600 ondan verdi ilk ay 2100lük vuruldum yine 1yumurta oldu bu ay 125lik vuruldum hiç olmadı doktorda seni üzmek istemem ama tüp bebek dene istersen dedi bu kadar ilaca yumurtaların hiç cevap vermiyor dedi şimdi zeynep kamilde tedaviye tekrar başlıycam ama böyle birşey yaşayan varmı hani doğal yollarla yapabileceğim birşey gerçi incir kürü ve kayısı suyunu denedim ama belki tavsiye edeceğiniz başka birşey vardır diye umut ediyorum işte..

Son düzenleme:
Canim benim arkadasim suanda senin yasadiklarinin aynisini yasadi, ama suanda hamile 4 aylik. Kulandigi ilaclar sunlar

-aspirin 100mg
-Glucophage (modern tipda bunun hamileligi destekledigi onaylanmistir)
-duphaston
-Innohep ignesi

allahim sanada nasip eder insallah... bu arada bu ilaclari turkiyede ve almanyada arastirdik ve kesinlikle doktorunun cok bilgili oldugunu dediler arkadasima.

Yetimhanaler, yetistirme yurtlari annesiz babasiz cocuklarla dolu iken neden illede ben dogurayim diye düsünüyorsunuz?
Eger cocugunuz olmuyorsa, mutlaka bunda da bir hayr vardir. Bir tane cocuk evlat edinmek sizi daha az anne baba
yapmaz ki. Tabi bu kisinin hayata bakisi ve algilayisi ile alakali bir tercih ama, sahsen bu dünyaya kendi kanimdan bir cocuk
getirecegim düsüncesini biraz bencilce buluyorum. Hele de olmuyorsa, cokta zorlamanin anlami yok.
Yasama amacimiz cogalmak, ebeveyin olmakla sinirli degil ki, yeryüzünde bizim sevgimize sefkatimize ebeveyinligimize ihtiyaci
olan milyonlarca cocuk var. Eger istersek bir tanesi bizim gercek cocugumuz olabilir.
Dogurmak bizi anne yapmaz, ama bir cocugu sevgi, ilgi ve sefkatle büyütmek, korumak gözetmek bizi annelerin annesi yapar.

ne güzel böyle şeylleri duyunca seviniyorum inş benim de bi bebeğim olur bakalım belki yeni tedavimde bu ilaçlardan kullanırım arkadaşın nerede tedavi gördü acaba

Qatarda tedavi goruyor.. biz qatarda yasiyoruz... Inan bizde halen sokdayiz hic bebegi olmicak sandik ama iste bu tedaviyle oldu....

En onemlisi ama duphaston ve Glucophage ilaci...

ve ek olarak omega (balik yagi) hapi kulaniyor.

Fikrine saygi duyuyorum ama katilmiyorum arkadasim....

zaten tedaviden sonuç alamazsam niyetim evlat edinmek ama daha eşiminde benimde yaşım tutmuyor şartlar uyana kadar olsun diye uğraşacağım olmazsa evlat edinme niyetindeyim ama sanmayınki bunu düşünmedim ve laf olsun diye söylüyorum gerçekten çok isterim hatta eşime aileme ve onun ailesine yavaş yavaş çıtlatıyorum niyetimi ama pek yanaşan yok şimdi öğretmenlik okuyorum ve atanırsam kimseye söylemeden başka yerde kimsenin haberi olmadan eşimi ikna eder evletlık ediniriz diye hayeller bile kuruyorum benim için sorun yok yani

ama iş sadece beim istememle hayaller kurmamla bitmiyor eşimi ailemi onun ailesini ikna etsem biliyorum onlar o çacuğa yinede bu ayrımcılığı hissettirecekler ayrıca çocuk kız olursa ki artık kızın erkeğin önemi yok zaman çok kötü eşim belki ona karşı art niyet basleyecek belki ona bi zarar verecek öyle birşey hissettiğimde o adamı zaten koca diye evimde tutmam ama belki ben geç fark ettim o zaman ben o yavrucağın hesabını nasıl vericem etrafımda öyle kötü örnekler varki tedirgin oluyorum işte ayrıntılara girince korkuyorum

Son düzenleme:
Qatarda tedavi goruyor.. biz qatarda yasiyoruz... Inan bizde halen sokdayiz hic bebegi olmicak sandik ama iste bu tedaviyle oldu....

anladım canım bende o zaman yeni tedavimde kullandığım ilaçtan fayda göremediğimi söylerim bu ilaçları sorarım bakalım doktor ne der zaten doktor bana ilaç yazarken ne olduğunu bilmiyorumda başka yazacaktı ama rapor işinde sorun çıktı sonra puregon yazdı buda olur falan yaptı..

bence her kadın karnında bir can tasımak o duyguyu hissetmek ister en dogal hakları bunlar !! evet onlarda anası babasız cocuklara bakmakda buyuk sevap ama ınsanın önce anne olabılmesı kdr guzel birşey olamaz bence. ınsallah konu sahibi arkadasımızda bır çözümünü bulur ve anne olur ınsallah

Bende deminki arakkdasa katilmadigim konu tam olarak bu... 6 hafta once bebegimi aldim kucagima ve hayatimda yasadigim en guzel zaman o 9 ay 10 gunluk donemdi... bebegim dogdugundan bu yana o kadar ozluyorum ki o icimdeki hareketlerini, bunun asla tarifi yok olamazda....yoksa yetimhaneden bebek almaya karsi degilim, sadece herkesin o duyguyu yasamasini isterim imkan varsa ki imkanlarida zorlamak gerek bence bu konuda.

ben oldum olası çocukları çok severim o sahipsiz çocuklarada çok üzülürüm inanın hani haberlerde olur ya çocuğunu bırakan kadınlar allahım gelip benim kapıma bıraksa ne olur derim kimseye vermem falan diye ama işte böyle demekle olmuyor şu benim dışımdaki konular olmasa hiç beklemem zaten evlat edinsem dahi o çocuğa sahip çıkarım benimserim yani olsunda hayırlısıyla nasıl olursa olsun başkasınında olsa olur fakat o daha ilerideki bi süreç şimdi ben elimden geleni yapayımda

hayırlısı olsun daha dün doktor yüzüme sen tüp bebek dene dedi bakalım tutarsa tutmazsa ne yapacağım hiç hamile kalamazsam herkes ister kendinden sevdiği adamdan bi parça taşımak ama kısmet olmazsa evlat edinirim diye avunuyorum işte o yavrucak anasız babasız bi garip bende evlatsız bi garip geçi,nir gideriz işte

Son düzenleme:

Bir kadin olarak diyebilirim ki,karnimda bir cocuk tasima arzusunda degilim.
Anneligin dogurmakla olunmadigi kanaatindeyim ve dogurandan cok, sevgi + ilgiyle büyütenin anne olduguna inaniyorum.
Herkesin kendi tercihi tabi, isteyen dogurup anne olabilir.
Ama bir cocugu evlat edinen kadin, dogurandan daha az anne degildir.
Tabi bunlar benim sahsi görüsüm, herkesin katilmasi seklinde bir beklentim yok.

galiba sizin böyle bir probleminiz yok.kediler köpekler bile anne olurken bir kadın için anne olamamak ne kadar acı bir şey bunu bilmiyorsunuz.

sevil bende hap ve iğne tedavilerimde başarısız olunca doktorum bana direk tüp bebeğe git dedi .araştırdıktan sonra kendime yeni bir doktor buldum eski tedavimde o kadar çok eksik çıktıki anlatamam sana.mesela eski doktorum benden rahim filmi istememişti ilk olarak onu çektirdim çok şükür temiz çıktı.ayrıca tüp bebekten önce mutlaka 2-3 kez aşılam denenmesi gerektiğini öğrendim ilk aşılamam başarısız oldu,dün ikinci aşılamamı yaptırdım bu da olmazsa büyük ihtimal 3.aşılamayı deneyip aynı doktorumla tüp bebeğe geçeceğim.

burada evladı olması için tedavilerle uğraşanları bencillikle suçlayacağınıza yavrularını sokakalara çöplere atanları suçlasanız diyorum malum o bebekeler çocuklar ağaçlarda yetişipte düşmüyorlar sokaklara yetimhanelere asıl bencil onların ana babaları daha rahat yaşayabilmek için kendi öz can parçalarını atanlar bencil
Allahımda kimseye evlat aratmasın herkes ister kendi kanından canından evladı olsun rabbim bütün isteyenelere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

glucophage
ekopirin
folikasit
klomen şuan bu 4 ilaçla tedaviye devam ediyorum. ilk doktorumda günde 6 tane klomenle gelişmeyen yumurtalar (başka ilaç vermemişti sadece klomen) yeni doktorumla günde 2 tane klomenle büyüdü. doktor seçimi çok önemli....

arkadaşım glucopage ilacı şeker ilacdır annem 60 yaşında şekeri için onu kullanıyor arkadaşıınızın şekeri vardıır ondan olmuyordur dr o ilacı uygun görmüştür..bu arkadaşıın yumurtlama sorunu var yanlış bilgilendirmeyin..tamam destek oluyorsun da ümitlendirme derim...herkeese aynı ilaçlar etki edecek değil bünyeler farklı tehşis farklı ...

banada şeker ilacı glifor verilmişti yumurtalıkları çalıştırıyor demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…