P pekiyi_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2016 272 150 53 1 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pekiyi_ #1 Yumurtlama kanamasında kan testinde fsh ve hcg değerleri normal çıkar mı ? Kist ya başka bir patolojik durum varsa kan testinde fsh ve hcg değerleri normal çıkar mı? Ultrason normal çıkar mı? Hepsi normalse bu kanamalar neden ? Daha önce de konu açmıştım ama doktora başvurma imkanım yok şu anda. Bilgilendirebilir misiniz deneyimliyseniz
Yumurtlama kanamasında kan testinde fsh ve hcg değerleri normal çıkar mı ? Kist ya başka bir patolojik durum varsa kan testinde fsh ve hcg değerleri normal çıkar mı? Ultrason normal çıkar mı? Hepsi normalse bu kanamalar neden ? Daha önce de konu açmıştım ama doktora başvurma imkanım yok şu anda. Bilgilendirebilir misiniz deneyimliyseniz
celebrian O bir ADANALI :) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 8.459 9.530 723 1 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pekiyi_ #2 Doktora başvursanda geneli normal diyecektir sebebini bende bilmiyorum bulamadım da kist de olabiliyor içerde kalmış kan da olabiliyor
Doktora başvursanda geneli normal diyecektir sebebini bende bilmiyorum bulamadım da kist de olabiliyor içerde kalmış kan da olabiliyor
OnDeryaa Yürümek; yürekten gülerekten yürümek... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 3.549 3.683 133 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pekiyi_ #3 Her ay ağrı ile yumurtlama döneminde çok hafif kanamam oluyor Bi hafta sonra da adetim oluyor. Ama herşey normal bende merak ediyorum neden olur
Her ay ağrı ile yumurtlama döneminde çok hafif kanamam oluyor Bi hafta sonra da adetim oluyor. Ama herşey normal bende merak ediyorum neden olur
P pekiyi_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2016 272 150 53 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pekiyi_ #4 OnDeryaa .!.: Her ay ağrı ile yumurtlama döneminde çok hafif kanamam oluyor Bi hafta sonra da adetim oluyor. Ama herşey normal bende merak ediyorum neden olur Genişletmek için tıkla... Kaç gün kanama sürüyor?
OnDeryaa .!.: Her ay ağrı ile yumurtlama döneminde çok hafif kanamam oluyor Bi hafta sonra da adetim oluyor. Ama herşey normal bende merak ediyorum neden olur Genişletmek için tıkla... Kaç gün kanama sürüyor?
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.849 224.794 1.223 53 4 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pekiyi_ #5 http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/jinekoloji-kadin-hastaliklari.32/