Ovulasyon testin var mı canım?Bi denesene bskalım belli olurcanım şuan ben aynı durumdayım, dün aynı şekilde kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve adetime 11 gün vardı, bu gün de bitmek üzere , dün inanılmaz kasıklarım ve belim ağrıyordu, ben hamileliğe yordum bakalım inşalah hayırlısıyla, bir de grip oldum, gripler gelirmiş derler ya =)
Canm aynı dert bende de var benim de adetim e 9 gün var benimde dün 1 damla kahverengi leke geldi ve 2 gündür sağ kasigimda ara ara sancı oluyo batmalar oluyo bende çok merak ediyorum acaba yerlesme kanamasi mi yoksa yumurtlama günümü anlamadım gitti[/QUOT
Adetine kaç gün var peki?
Kanama oldgnda uzayan akıntı oluyr mu peki?Benim de bazen yumurtlama zamanı kanama oluyor. Bence değerlendirin bu günleri :)
bence yerleşmeCanm aynı dert bende de var benim de adetim e 9 gün var benimde dün 1 damla kahverengi leke geldi ve 2 gündür sağ kasigimda ara ara sancı oluyo batmalar oluyo bende çok merak ediyorum acaba yerlesme kanamasi mi yoksa yumurtlama günümü anlamadım gitti
Ovulasyon testin var mı canım?Bi denesene bskalım belli olur
Hadi bskalım canım inş.Güzel hbrler gelsin.tatlım bu gün kesilmek üzere, bir iki gün sonra yapayım diyorum ovulasyon testim son bir tane kaldı =)
AYYY İNŞALLAH CANM İNŞALLAH ÖYLEDİR YANİ BU AĞUSTOS AYINDA ÇOK DİKKAT ETTİM BİRLEŞMELERE GÜN AŞIRI VEDE HİÇ KALKMIYODUM İNŞALLAH BEBESIM TUTMUSTUR ALLAHIM İZNİYLE ACABA NE ZAMAN TEST YAPSAM ÇIKARbence yerleşme
AYYY İNŞALLAH CANM İNŞALLAH ÖYLEDİR YANİ BU AĞUSTOS AYINDA ÇOK DİKKAT ETTİM BİRLEŞMELERE GÜN AŞIRI VEDE HİÇ KALKMIYODUM İNŞALLAH BEBESIM TUTMUSTUR ALLAHIM İZNİYLE ACABA NE ZAMAN TEST YAPSAM ÇIKAR
artık mecbur bekliycem canm nasip inşallah vardır benim bu 3 üncü olcak ben hepsini beraber büyütmek istiyorum acelem bu yüzden bide yaz bebeklerini çok seviyorum sıcaklarda bebek büyütmek daha kolay totem yaptım eğer bu ay tutmussa mayıs ayında nasipse dünyaya gelicek hayırlısı canminşallah canım benim, anlattıklarına göre allahın izniyle tutmaması için bir neden yok, valla ben bekliyorum azcık daha, yani değerler yükselsin diye, muhtemelen kanda yarın bile çıkar artık
artık mecbur bekliycem canm nasip inşallah vardır benim bu 3 üncü olcak ben hepsini beraber büyütmek istiyorum acelem bu yüzden bide yaz bebeklerini çok seviyorum sıcaklarda bebek büyütmek daha kolay totem yaptım eğer bu ay tutmussa mayıs ayında nasipse dünyaya gelicek hayırlısı canm
Genelde oluyordu canım. Zaten uzayan akıntı yumurta sıvısı. Sadece leke geldiği de oluyordu. Kasıklarımda ağrı ve leke oluyordu genelde. Bu bazı kadınlarda olur demişti doktor.Kanama oldgnda uzayan akıntı oluyr mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?