- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi cerenay000
Yumurtlama masajı yaptıktan sonra gebe kaldığını öğrenen var mı acaba ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o neymiş hiç duymadım :)Yumurtlama masajı yaptıktan sonra gebe kaldığını öğrenen var mı acaba ???
Instagram'da bir gebenin günlüğü var bi sayfaya göz atin baya ise yarıyor diyorlaro neymiş hiç duymadım :)
Ben de YouTube da görünce deneyen var mı diye merak ettim ufaktan başladım ben de yapmayaInstagram'da bir gebenin günlüğü var bi sayfaya göz atin baya ise yarıyor diyorlar
Hassas bölge.Yumuşak yapsam bile sancı yapıyor yalnız tehlikeli geldi bana
Ovulasyon testi ile çatlamayı görebildim bu ay masajın etkisi oldu mu bilemiyorumHassas bölge.
Adet olmak icin duymustum ama gebe kalmak icin duymamistimEvet ben masaj yaptığim ay kaldim hemde yumurtalarim guzel büyümüştü
Kaç gün yapmıstınız, adetle beraber mi hemen başladınız?Evet ben masaj yaptığim ay kaldim hemde yumurtalarim guzel büyümüştü
İnternette yumurtlama masajı diye yazın video çıkıyorAdet olmak icin duymustum ama gebe kalmak icin duymamistim
Nasil yaptin peki mavicim
Cnm adet doneminden yumurtlamaya kadar hergun yaptim benim dongum kisa yumurta hemen olup catliyorduAdet olmak icin duymustum ama gebe kalmak icin duymamistim
Nasil yaptin peki mavicim
Evet video bakarak yaptim adet olduğum gunden yumurtlamaya kadar yaptimKaç gün yapmıstınız, adetle beraber mi hemen başladınız?
Bir gebenin günlüğünde ki sayfadaki videoya bakarak mı yaptınız?
Adetime 18 gün var geç mi kaldım acaba?
Ah super bakim bir cok tesekkur ederimCnm adet doneminden yumurtlamaya kadar hergun yaptim benim dongum kisa yumurta hemen olup catliyordu
Youtube de bir ebenin günlüğü var orda ayrinli anlatiyor cnm dedigi gibi yaptim ve sukur yaptigim ay hamile kaldim
Deniycem ama once adet olmaliyimİnternette yumurtlama masajı diye yazın video çıkıyor