• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama masajı ile gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha önce duymuştum ama hiç denemedim malum rahim hassas bir yer bilgili olmak gerek diye düşünüyorum

Evet ben masaj yaptığim ay kaldim hemde yumurtalarim guzel büyümüştü
Kaç gün yapmıstınız, adetle beraber mi hemen başladınız?
Bir gebenin günlüğünde ki sayfadaki videoya bakarak mı yaptınız?

Adetime 18 gün var geç mi kaldım acaba?

Adet söktürücü masajı var. Onu adet olmadıysanız ya da adet başladığında yapınca yumurtlamayı da güzel tetikliyormuș. Bunu yapınca yumurtlama masajını yapmamak gerekiyormuş.

Ben bu ay yumurtlama masajını yaptım ama öyle düzenli değil 1 2 gün. Ondan mı bilmiyorum ovulasyonda çizgiler daha koyuydu önceki aylara göre.

Bir de ağrı oluyorsa masajı yaparken sakın yapmayın hemen bırakın diyor Ebru Hanım (birgebeningunlugu)

Arvigo (Rahim) Masajı diye bir topik vardı bende orda gördüm sizde bir göz atın kızlar

Ben yapıyorum canım, henüz sonuç almadım gebelik oluşmadı ama hiç ağrı falan olmuyo ben de ben adet başladığında adet söktürücüyğ yapıyorum hem adetim güzel sorunsuz agrısız geliyo hem yumurta tetikleniyo, ben zararını görmedim.

Adet olmak icin duymustum ama gebe kalmak icin duymamistim
Nasil yaptin peki mavicim
Cnm adet doneminden yumurtlamaya kadar hergun yaptim benim dongum kisa yumurta hemen olup catliyordu
Youtube de bir ebenin günlüğü var orda ayrinli anlatiyor cnm dedigi gibi yaptim ve sukur yaptigim ay hamile kaldim

Kaç gün yapmıstınız, adetle beraber mi hemen başladınız?
Bir gebenin günlüğünde ki sayfadaki videoya bakarak mı yaptınız?

Adetime 18 gün var geç mi kaldım acaba?
Evet video bakarak yaptim adet olduğum gunden yumurtlamaya kadar yaptim
Eğer gebelik varsa yapmayin gebelik yoksa adet oldugunuz zaman yaparsiniz

Ben de ovulasyon testi ve yumurtlama masajı yaptım bat 23 Mart inş bu ay tutar 🙏🙏🙏🙏

Back
X