Gebe kalmak ne zormus

3 ay falan çok kısa bir sure. Zaten daha yeni evlenmişsin. Bu eziyeti kendine yapma acelesi ne? Zaten bir vakti vardır olacağı varsa olur. Zaten şimdi olmuyor diye doktora gitsen alay konusu olursun malesef doktorlar bu konuda çok sert. 1 sene korunmasız ilişki yaşarsan o zaman ilgileniyor öncesinde hiçbir şeye bakmıyor takviye gıda yazıp gönderiyor. Sana tavsiyem kendini kasma rahat rahat sakin sakin eşinle birlikte ol evliliğin bi tadına bak kocanla cik gez eğlen hayatına bak çocuk istemek gayet normal ama daha 3 ay olmuş evleneli çok erken değil mi çocuk düşünmek için? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın 🌸

Dr beni öyle korkuttu ki.Diğer arkadaşa anlattım rahmin perdeli dedi kistler de var dedi eşimi de söyledim ooo ya yaptın ya yapamadın dedi aynen bu üslupla..
Bu gibi şeyler sayıldıysa histereskopi de yapmış olmalı. Olsanız yazardınız sanıyorum. Eğer rahim gerçekten perdeliyse 2. Trimesterde gebelik kaybı olabilir. Burda bunu 3 kez yaşayan arkadas oldu. Zaten zor gebe kalıyordu. Perdesi çok kalın değildi hsgde normal gözükuyodu ama korkunç şeyler yaşadı.

Problemler sıralandıysa halletmeye bakın.

3 aylık evliyim ve gebe kalmak ne zormuş!!! Gerçekten mi lütfen yazın bize ne kadar zorlandınz bu kocaaa 3 ay içinde 😉
Kimsenin yasadığını küçümsemek lazım ben yasadığımı bilirim,sizin hikayenizi de bilmem..Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben ilk gece hamile kalanlardanım. Öyle ayakları havaya kaldir,beline yastık koy bilmem ne denemedim. Sizde pik yumurtlama günü falan kovalamayın olacağı varsa oluyor. Psikolojik olarak rahat olun kendinizi rahat bırakın,hem daha yeni evliymissin. Ne zaman olacak diye düşünme kendini rahat bırakırsan olur inşallah. Psikoloji de çok önemli
Hayalimi yaşıyorsun.Çünkü geç evlenen biriyim yaşım 30...darısı bana

Evet sizde gariplik var. 3 ayda bu kadar isyan edecek zaman değil. 4. Senede bebeğim oldu. Ve bu 3 4 sene içinde çok kayıplar yaşadım. Kaynanamin 18 sene sonra eşim olmuş.

Bu gibi şeyler sayıldıysa histereskopi de yapmış olmalı. Olsanız yazardınız sanıyorum. Eğer rahim gerçekten perdeliyse 2. Trimesterde gebelik kaybı olabilir. Burda bunu 3 kez yaşayan arkadas oldu. Zaten zor gebe kalıyordu. Perdesi çok kalın değildi hsgde normal gözükuyodu ama korkunç şeyler yaşadı.

Problemler sıralandıysa halletmeye bakın.
Yapmadı canım ben de hemsireyim yapmasını istedim baska bir arkadasa da danıs dedi sadece USG ile Boyle icime kurt dusurdu

Evet sizde gariplik var. 3 ayda bu kadar isyan edecek zaman değil. 4. Senede bebeğim oldu. Ve bu 3 4 sene içinde çok kayıplar yaşadım. Kaynanamin 18 sene sonra eşim olmuş.
3 aylık evliyim ama böyle diyince yaşım küçük sanılıyor sanırım 30 yaşındayım endişeleniyorum

3 aylık evliyim ama böyle diyince yaşım küçük sanılıyor sanırım 30 yaşındayım endişeleniyorum
Yaşınız o kadar da büyük değil. İnşallah olur. Ben mesela takmadığım takip etmediğim ayda hamile kaldım. Stres çok etkiliyor. Sağlıklı bir bebegin olur inşallah. ❤️

Kızlar 3 aylık evliyim gebe kalmayı planlıyoruz innovita ile pik gördükten sonra 2 gün değerlendirdik.Yaklaşık 30 dk ayaklarımı havaya diktim,yok yumurtlama günü kovala bilmem ne ya bu kazayla hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Annelerimiz yumurtlama günü mü kovalamış bizi yaparken gercekten çıldıracağım olanların nasıl oluyor sürpriz diyorlar bir de.Bizim kadınlığımızda mı sorun var valla yeter isyan edeceğim
3 ayda ne isyanı biraz sakin olun çok normal bir süreç bu annelerimizin de hepsinin ilk ay olmamış zaten. Stres en büyük düşman bu işe ve siz daha yolun başında strese girmişsiniz böyle olmaz 1 senede oldu nerdeyse benim

Yapmadı canım ben de hemsireyim yapmasını istedim baska bir arkadasa da danıs dedi sadece USG ile Boyle icime kurt dusurdu
Hsg çekilin ya da renkli ultrasonla bakılsın. O bahsettiğim arkadaşın hsg temiz çıkıyodu renklide gördüler septum. Bi bakın her şeye. Sorun olmadığından emin olun ama 3 ayda gebe kalmak da gebe kalamıyorum telaşı da evlilik için çok kötü bir şey onu ben de belirteyim. Sadece zevk için aşk için sevişiliyor olmalı.

Son düzenleme:
Kimsenin yasadığını küçümsemek lazım ben yasadığımı bilirim,sizin hikayenizi de bilmem..Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Küçümsemek değil ki bu bahsettgnz şeyin başlığı ile uyumu yok. Evlendgn günden beri istesen 3 regl zamanı eder yani bu kadar büyütmeyin. Ki normal şartlarda bile her şey yolunda ise 2 tarafta da 1 yıl olmaması normal. Çünkü istatistiki hesaba da vursan boyledir.
Ben bir şey yaşamadım şükür ama sizler olayları buyutuyrsnz burda kaç yıldır çocukları olmayan insanlar var.

Back
X