- 3 Ocak 2021
- 5.363
- 1.846
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış değilsem max yazan tarafa yakın olan çizgi t cizgisisi. Henüz tam koyulasma yok ama yakın canım. Yumurtlama değil bende bu testlerden kullandımMerhaba kızlar ovalusyon takibi yapıyorum yumurtlama mı bu sizce?
Degerlendrdim ama ins yumurtlamadir eşimle sadece haftasonlari gorusebiliyoruzYanlış değilsem max yazan tarafa yakın olan çizgi t cizgisisi. Henüz tam koyulasma yok ama yakın canım. Yumurtlama değil bende bu testlerden kullandım
Anladım canım yarın yine test yapDegerlendrdim ama ins yumurtlamadir eşimle sadece haftasonlari gorusebiliyoruz![]()
Yumurtlama canım üstünden 12 gün geçmiş test yaptın mı?Merhaba kızlar ovalusyon takibi yapıyorum yumurtlama mı bu sizce?
Canım bikac ovalusyon takibi yapan sayfalar deil dedi yaptım kaset test dün negatif ti bence yumurtlama deildi gibi adetime var daha zaten eğer olsaydı çıkardı çünkü genelde yumurtlamanın 11 günü hep öğrenmiş oluyodumYumurtlama canım üstünden 12 gün geçmiş test yaptın mı?
Koyuymuş ama peki bu koyuluk kaç gün sürmüştüMerhaba kızlar ovalusyon takibi yapıyorum yumurtlama mı bu sizce?
Sadece o gün canım yani zaten yumurtlama ya bir gün ya iki gün pik olur benim değişken ilişkinin üzerinden 12 gün geçti en son dün yaptım gebelik testi negatif ti heralde yok diye düşünüyorumKoyuymuş ama peki bu koyuluk kaç gün sürmüştü
Bana yumurtlama gibi geldi çünkü bu kadar koyu olamaz belki tutmamıştır canım benim de geçen ay tutmadıSadece o gün canım yani zaten yumurtlama ya bir gün ya iki gün pik olur benim değişken ilişkinin üzerinden 12 gün geçti en son dün yaptım gebelik testi negatif ti heralde yok diye düşünüyorum
Olabilir canımBana yumurtlama gibi geldi çünkü bu kadar koyu olamaz belki tutmamıştır canım benim de geçen ay tutmadı