- 1 Aralık 2022
- 258
- 54
- 25
- Konu Sahibi cansucancan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir geçen ay tiroid için kontrole gittiğimde hem boğaz hemde batın ultrasonu yaptılar reglimin beşinci günündeydim yumurtan var çatlamış gebelik istiyorsan değerlendir demişti bana doktorMerhaba kızlar benim adetim dün bitti hafif bi sol kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım sonuç böyle adet bitimi hemen ertesi gün yumurtlama olur mu şaşkınım yazarsanız sevinirim
Evet olabilir geçen ay tiroid için kontrole gittiğimde hem boğaz hemde batın ultrasonu yaptılar reglimin beşinci günündeydim yumurtan var çatlamış gebelik istiyorsan değerlendir demişti bana doktor
Evet var yıllardır pcos hastasıyım , 2 yıldır da tiroid hastasıyım insülin direncimde var . Yok yok maşallah bende. . Bir gebelik yokPcos var mı sizde
Anladım teşekkürler adetim bittikten sonra 5. Gün mü adetin 5. Günü müEvet olabilir geçen ay tiroid için kontrole gittiğimde hem boğaz hemde batın ultrasonu yaptılar reglimin beşinci günündeydim yumurtan var çatlamış gebelik istiyorsan değerlendir demişti bana doktor
Evet var yıllardır pcos hastasıyım , 2 yıldır da tiroid hastasıyım insülin direncimde var . Yok yok maşallah bende. . Bir gebelik yok
Oda olur Allah’ın izniyle denmeye devamEvet var yıllardır pcos hastasıyım , 2 yıldır da tiroid hastasıyım insülin direncimde var . Yok yok maşallah bende. . Bir gebelik yok
Olabilir canım ama hamile de olabilirsin belki üstüne görmüşsündür yarın da test yap bakalım nasıl çıkacakMerhaba kızlar benim adetim dün bitti hafif bi sol kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım sonuç böyle adet bitimi hemen ertesi gün yumurtlama olur mu şaşkınım yazarsanız sevinirim
Adetin beşinci günüydüAnladım teşekkürler adetim bittikten sonra 5. Gün mü adetin 5. Günü mü
Adetim 19 gün gecikti 20. Gün geldi az geldi 3 gün 1 gün yoğun oldu ve dün bitti 19gün gecikince beta berdi 0.2 çıktı sonra oldu ama bugün ovulasyonda t çizgisi çok koyu olabilirmi gebelik betada çıkmadı çünküAdetiniz normal miydi, hamile olabilir misiniz?
Adetim 19 gün gecikti beta verdim 0.2 çıkmıştı sonra adet oldum 10 gün sonra 3 gün az geldi 1 gün yoğun geldi ve bitti dün bugğn testim böyle ovulasyonOlabilir canım ama hamile de olabilirsin belki üstüne görmüşsündür yarın da test yap bakalım nasıl çıkacak
Yumurtlama olmuş canımAdetim 19 gün gecikti beta verdim 0.2 çıkmıştı sonra adet oldum 10 gün sonra 3 gün az geldi 1 gün yoğun geldi ve bitti dün bugğn testim böyle ovülasyon
Gebelik testiyle deneAdetim 19 gün gecikti beta verdim 0.2 çıkmıştı sonra adet oldum 10 gün sonra 3 gün az geldi 1 gün yoğun geldi ve bitti dün bugğn testim böyle ovulasyon
Su an yumurtlama zamanım olabılır mı ? 31 ağustostan 12 eylüle kdr yaptım ama adetime 13 gün kaldı bugün mü ılıskıye yaşamalıyım yoksa silikleşince mi ?Gebelik testiyle dene
Bugün yarın ve ertesi günü değerlendir canım sperm sorunu varsa 1 gün ilişki bir gün dinlenme şeklinde de yapabilirsinSu an yumurtlama zamanım olabılır mı ? 31 ağustostan 12 eylüle kdr yaptım ama adetime 13 gün kaldı bugün mü ılıskıye yaşamalıyım yoksa silikleşince mi ?
Aralık ayında dış gebelık gecırdım sol tüpüm alındı sperm sorunu olsa idi hamıle kalmazdım sanırım :/Bugün yarın ve ertesi günü değerlendir canım sperm sorunu varsa 1 gün ilişki bir gün dinlenme şeklinde de yapabilirsin
Yok ben söyliyim de canım gerisi sana kalmış öyle yapanlar da oluyor onun için dedimAralık ayında dış gebelık gecırdım sol tüpüm alındı sperm sorunu olsa idi hamıle kalmazdım sanırım :/
Hayırlısı kuzum bakalım ne olcak bugün de degerlendırıcemYok ben söyliyim de canım gerisi sana kalmış öyle yapanlar da oluyor onun için dedim
Bugün test yaptın miHayırlısı kuzum bakalım ne olcak bugün de degerlendırıcem