Yumurtlama nasıl anlaşılır

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.953
2.288
333
İstanbul
Normalde adet günüm hep sabittir yani geçen ay kaçında olduysam diğer ayda aynı günde olurum çok şükür ama ben bu ovulasyon günü ne zaman olur falan hiç anlamıyorum test yapmadan yumurtanın çatladığı nasıl anlaşılır yardımcı olur musunuz lütfen ☺️

Takvim uygulamasına bakıyordum ama o akıntı birkaç gün sonra oldu sanırım yumurta geç çatladı demek oluyor bu değil mi
Canım sen teldeki uygulamaya bakma herkesin değişiyor bende 28 günde bir adet oluyorum bana 14. Gün yumurtlama diyor ben 11. Gün yumurtladim bebek istiyosan gün aşırı değerlendir ha uymazsa sana akıntıya dikkat et oda olmadı sana tavsiyem ovulasyon testi alman ben ovulasyonla ilk ay hamile kaldım nasip düşük oldu ama oluyor yani.

Canım sen teldeki uygulamaya bakma herkesin değişiyor bende 28 günde bir adet oluyorum bana 14. Gün yumurtlama diyor ben 11. Gün yumurtladim bebek istiyosan gün aşırı değerlendir ha uymazsa sana akıntıya dikkat et oda olmadı sana tavsiyem ovulasyon testi alman ben ovulasyonla ilk ay hamile kaldım nasip düşük oldu ama oluyor yani.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Back
X