Bence olmamışsa da çok yakın:)Kızlar selam yumurtlama olmuş mu
Olmuş bence çünkü ikisi de aynı renk sadece T çizigisi ince duruyor diye koyu değilmiş gibi duruyor telefondaBence olmamışsa da çok yakın:)
Olmuş gibi canım benimKızlar selam yumurtlama olmuş mu
Dün değerlendirdim bugun eşim görevde yarın inşallah zaten 1+1 çalışıyoruzBugünleri değerlendir sen kesin gün aşırı
Yeniden yaptım onaylandı yumurtlama bugünBence olmamışsa da çok yakın:)
Ay hadi hayırlısı inşallah tutarYeniden yaptım onaylandı yumurtlama bugün
Evet canım kasık ve bel ağrım var bir de şeffaf akıntım var ama mide bulantısı da var yaaAy hadi hayırlısı inşallah tutarneler hissediyorsun farklılık var mı
mide bulantısı normal mi acaba, duydum ama çok azEvet canım kasık ve bel ağrım var bir de şeffaf akıntım var ama mide bulantısı da var yaa
Bilmiyorum kuzum ben demir eksikliği ilacı kullanıyorum ondan olabilir diye tahmin ediyorum bir de benim midem çok hassas mesela adetten 10 gün önce bi başlar her gün bulanırmide bulantısı normal mi acaba, duydum ama çok az
demir eksikliği hapı ben de çok kullandım ama yapmamıştı bulantı tabi her vücut farklı, miden hassassa normal canım tabi, inşallah bundan sonraki bulantın bebiş için olurBilmiyorum kuzum ben demir eksikliği ilacı kullanıyorum ondan olabilir diye tahmin ediyorum bir de benim midem çok hassas mesela adetten 10 gün önce bi başlar her gün bulanır
Ya bişey diycem kendimi çok değişik hissettim bugun içimden bi his test yap dedi yaptım ben hayali görüyorum dimi 2. Çizgi silik falan değil?mide bulantısı normal mi acaba, duydum ama çok az
çok silik gibi duruyor canım ama gebelik testi mi bu, belki yumurtlamayla ilgisi olabilir miYa bişey diycem kendimi çok değişik hissettim bugun içimden bi his test yap dedi yaptım ben hayali görüyorum dimi 2. Çizgi silik falan değil?
mide bulantısı normal mi acaba, duydum ama çok az
Ay bilmiyorum ki yaa şaştım kaldımçok silik gibi duruyor canım ama gebelik testi mi bu, belki yumurtlamayla ilgisi olabilir mi
Aklın çok karışmış, reglin gecikti mi acaba hamile olabilir misin ki, ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenen de çok var amaAy bilmiyorum ki yaa şaştım kaldım
Reglime 3 gün var flaşla bakıyorum pembe bi çizgi varAklın çok karışmış, reglin gecikti mi acaba hamile olabilir misin ki, ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenen de çok var ama
istersen yarın bi erken gebelik testi al öyle dene, inşallah hamilesindirReglime 3 gün var flaşla bakıyorum pembe bi çizgi var
Kuruma çizgisi olabilir miistersen yarın bi erken gebelik testi al öyle dene, inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?