Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste gore sanki yaklasmis ama gorunmuyor gibi. Baska arkadaslar da bir baksin ben strip test kullaniyorum kaset testte ne kadar koyulasiyor emin degilim ama C ile esit ya da daha koyu olmali. Benim testi atayim isterseniz referans olur belki.Bakarmisiniz kizlar
Benim bundan koyu olmadı dikkat et bu da yumurtlama gösteriyor olabilir test elinde çoksa daha sık yap bence. bende bu ay hamile olmazsam sonrakinde sık aralıklarla yapacağım.Bakarmisiniz kizlar
Trendyoldan 50 tane siparis vermistim, elimde cok var. 2 aydir yumurtlama gormuyorum canim. Boyle olunca korkuyorum yarin yaparsam silik cikarsa diye. Cunki her defasinda koyulasma gidince bir anda siliklesiyor, net koyu olmuyorBenim bundan koyu olmadı dikkat et bu da yumurtlama gösteriyor olabilir test elinde çoksa daha sık yap bence. bende bu ay hamile olmazsam sonrakinde sık aralıklarla yapacağım.
Ben de trendyolda sipariş verdim Laboquick marka benimde aynen dediğin gibi oldu testle ilgili mı acaba bir arastiralim ya da soralım buradan .aşağıya attım bak hiç koyuluk diger çizginin koyuluguna ulasmadiTrendyoldan 50 tane siparis vermistim, elimde cok var. 2 aydir yumurtlama gormuyorum canim. Boyle olunca korkuyorum yarin yaparsam silik cikarsa diye. Cunki her defasinda koyulasma gidince bir anda siliklesiyor, net koyu olmuyor
Aynen. Bendede laboquick marka. Canim 12 ve 13 yazilan gunlerde yumurtlama olmusBen de trendyolda sipariş verdim Laboquick marka benimde aynen dediğin gibi oldu testle ilgili mı acaba bir arastiralim ya da soralım buradan .aşağıya attım bak hiç koyuluk diger çizginin koyuluguna ulasmadi
İşte yesin aslına bakınca bir tarafları çok silik bir tarafları kırmızı anlamadim ben de ama değerlendirdik hayırlısı nasip artıkAynen. Bendede laboquick marka. Canim 12 ve 13 yazilan gunlerde yumurtlama olmus
Yok canim, bence olmus. Sen istersen instagramda bir gebenin gunlugu sayfasina gonder resmi. Ebru abla baksin yorumlasinİşte yesin aslına bakınca bir tarafları çok silik bir tarafları kırmızı anlamadim ben de ama değerlendirdik hayırlısı nasip artıkbenim adete beş gün var bakalım
Tamam canım sağ olYok canim, bence olmus. Sen istersen instagramda bir gebenin gunlugu sayfasina gonder resmi. Ebru abla baksin yorumlasin
Sende sagol canimTamam canım sağ ol