L Leyla235 Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2022 33 6 16 28 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla235 #1 Kizlar dun testim koyu idi. Bugun ikinci cizgi birinciden daha koyu olmus. Yumurtlama devammi ediyor? Eklentiler IMG_20221007_085217_edit_531316941765963.webp 7,2 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar dun testim koyu idi. Bugun ikinci cizgi birinciden daha koyu olmus. Yumurtlama devammi ediyor?
Turunc chemist Cafuné 🙏 Pro Üye 22 Eylül 2022 6.695 20.730 278 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla235 #2 Leyla235 .!.: Kizlar dun testim koyu idi. Bugun ikinci cizgi birinciden daha koyu olmus. Yumurtlama devammi ediyor? Genişletmek için tıkla... Sanki henüz olmamış gibi. İki çizgide ilkindeki testte olan soldaki kıpkırmızı çizgi gibi yada sağdaki daha koyu olması lazım
Leyla235 .!.: Kizlar dun testim koyu idi. Bugun ikinci cizgi birinciden daha koyu olmus. Yumurtlama devammi ediyor? Genişletmek için tıkla... Sanki henüz olmamış gibi. İki çizgide ilkindeki testte olan soldaki kıpkırmızı çizgi gibi yada sağdaki daha koyu olması lazım
L Leyla235 Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2022 33 6 16 28 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla235 #3 elossss1 .!.: Sanki henüz olmamış gibi. İki çizgide ilkindeki testte olan soldaki kıpkırmızı çizgi gibi yada sağdaki daha koyu olması lazım Genişletmek için tıkla... Benim bildigim sagdaki cizgi soldaki cizgiden hep koyu oluyor normalde
elossss1 .!.: Sanki henüz olmamış gibi. İki çizgide ilkindeki testte olan soldaki kıpkırmızı çizgi gibi yada sağdaki daha koyu olması lazım Genişletmek için tıkla... Benim bildigim sagdaki cizgi soldaki cizgiden hep koyu oluyor normalde
Turunc chemist Cafuné 🙏 Pro Üye 22 Eylül 2022 6.695 20.730 278 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla235 #4 Leyla235 .!.: Benim bildigim sagdaki cizgi soldaki cizgiden hep koyu oluyor normalde Genişletmek için tıkla... Leyla235 .!.: Benim bildigim sagdaki cizgi soldaki cizgiden hep koyu oluyor normalde Genişletmek için tıkla... Sağımı solumu şaşırdım bak şimdi normalde hep koyu olan değil diğerinin daha koyu olması gerekiyor. İkinci çizgi koyu olmalı öyle diyeyim
Leyla235 .!.: Benim bildigim sagdaki cizgi soldaki cizgiden hep koyu oluyor normalde Genişletmek için tıkla... Leyla235 .!.: Benim bildigim sagdaki cizgi soldaki cizgiden hep koyu oluyor normalde Genişletmek için tıkla... Sağımı solumu şaşırdım bak şimdi normalde hep koyu olan değil diğerinin daha koyu olması gerekiyor. İkinci çizgi koyu olmalı öyle diyeyim
L Leyla235 Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2022 33 6 16 28 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla235 #5 elossss1 .!.: Sağımı solumu şaşırdım bak şimdi normalde hep koyu olan değil diğerinin daha koyu olması gerekiyor. İkinci çizgi koyu olmalı öyle diyeyim Genişletmek için tıkla... Evet. T cizgisi C cizgisinden daha koyu cikmis. Idrari batirdigim taraf daha koyu
elossss1 .!.: Sağımı solumu şaşırdım bak şimdi normalde hep koyu olan değil diğerinin daha koyu olması gerekiyor. İkinci çizgi koyu olmalı öyle diyeyim Genişletmek için tıkla... Evet. T cizgisi C cizgisinden daha koyu cikmis. Idrari batirdigim taraf daha koyu