D darikkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2025 9 1 1 22 Salı 16:24 Konu Sahibi Konu Sahibi darikkk #1 Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
O orange3752 Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 255 77 13 25 Dün 03:17 Konu Sahibi Konu Sahibi darikkk #2 darikkk .!.: Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... bennn yumurtlamam 12 temmuzdu 10 temmuzda ilişkim oldu şuan 5.5 haftalık gebeyim spermler yaklasik 72 saat canli kalabiliyor
darikkk .!.: Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... bennn yumurtlamam 12 temmuzdu 10 temmuzda ilişkim oldu şuan 5.5 haftalık gebeyim spermler yaklasik 72 saat canli kalabiliyor
D darikkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2025 9 1 1 22 Dün 13:32 Konu Sahibi Konu Sahibi darikkk #3 orange3752 .!.: bennn yumurtlamam 12 temmuzdu 10 temmuzda ilişkim oldu şuan 5.5 haftalık gebeyim spermler yaklasik 72 saat canli kalabiliyor Genişletmek için tıkla... Ya çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
orange3752 .!.: bennn yumurtlamam 12 temmuzdu 10 temmuzda ilişkim oldu şuan 5.5 haftalık gebeyim spermler yaklasik 72 saat canli kalabiliyor Genişletmek için tıkla... Ya çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
E ela38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2021 205 340 53 32 Dün 19:09 Konu Sahibi Konu Sahibi darikkk #4 bunların hepsi yumurtlamamı çatlama olmadı 3 gündür positif anlayan varsa bakabilirmi
novamajka Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2024 898 329 18 31 Dün 19:12 Konu Sahibi Konu Sahibi darikkk #5 darikkk .!.: Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hep 1 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:) 2 gun ust uste oldu ve sonuç pozitif)
darikkk .!.: Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hep 1 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:) 2 gun ust uste oldu ve sonuç pozitif)
novamajka Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2024 898 329 18 31 Dün 19:13 Konu Sahibi Konu Sahibi darikkk #6 darikkk .!.: Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hep 2 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:) 2 gun ust uste oldu ve sonuç pozitif) novamajka .!.: Hep 1 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:) 2 gun ust uste oldu ve sonuç pozitif) Genişletmek için tıkla...
darikkk .!.: Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2/1 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hep 2 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:) 2 gun ust uste oldu ve sonuç pozitif) novamajka .!.: Hep 1 gunde bir ya 3gunde bir yaptim olmadi:) 2 gun ust uste oldu ve sonuç pozitif) Genişletmek için tıkla...