Yumurtlama problemi olanlar yumurtlamak için ne yaptınız paylaşalım

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
Yumurtlama problemi olanlar yumurtlamak için ne yaptınız paylaşalım ben ne yapacağımı bilmiyorum umarım yardım edersiniz

bana yumurtlamayı kolaylaştıran ilaç verdii yanına bizde bitkisel ürünlerden katkıda bulundukkk 2,ayımda hamileydim

bende adet düzenszliği vardı bebek istemeye başlayınca hemen dr ye başvurdum hormon tahlillerim falan yapıldıı eşimede test yapıldı onda sorun çıkmadı yumurtlamada sorun olduğu anlaşıldıı ve tedaviye başlandııı şu an 21 haftalık hamileyim darısı tüm olmıyanlara

canım tabikide öncelikle dr. gitmelisin.dr,un yumurta geliştirici hap veriyor yani yumurta takibine başlıyor..
ayrıca arkadaşlarım arısütü,bal,polen karışımı kullanıyo..onuda dene istersen sabah akşam ac karnına 1 tatlı kaşığı mümkünse tahta kaşıkla..

bizde sabah akşam bir tatlı kaşığı balla polen yedik havuç suyu elma suyu karıştırıp içtik ilişkiden önce

pmbe patik çok sevindim hamiş olmana, benimde yumurtlama sorunum , birde prolaktin seviyem 36 idi. Dostinex, klomen ve farltal verdi. Bakalım sırayla kullanıyorum sen ne kullanmıştın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…