Yumurtlama sonrasi agri...

melegim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.124
1.158
48
38
Kızlar bugün yumurtlama günüm :KK49:iliskiden sonra kisa sureli kasik ağrısı çeken oldu mu?Hic başıma gelmedi ilk defa yaşadim bu şekilde olup ayni ay gebe olduğunu öğrenen var mi nedense icimde küçücük bir umit var sanki döllenme oluyormuş gibi ne yapacağımı şaşırdım iyiceo_O

Bu ay ayni agriyi bende hissettim sonrasinda da bel agrim basladi sabahlari hafifden de migdem bulaniyo ilk defa boyle oldum insallah hamileyimdir diye dua ediyorum insallah hepimiz hamileyizdir adet tarihin ne zaman

Sat 5 nisan kurtajdan sonra adetlerim yon değiştirdi 28 30 33 gune bir geliyor bu ay ilk defa ovulasyon testi almıştım bugün de 10.00 da yaptigimda silik çizgi gördüm (sabah kaçamak olmuştu):olamaz:ama 1 saat sonra sag kasigimda garip bir agri hissettim kramp da degil hissedilemeyecek gibide degil adlandiramadim hemen acep dollenmemi oluyor dedim hemen oldu sanki 1 saat içinde:sinirli:ah kafam ah:sinirli:

Çok kaptirmayacagim diyorum yok olmuyor ilk defa ağrıyı hissettim normalde yumurtlama agrim pek olmaz birde bu tek taraflı agriydi Allahim insallah isteyen herkesle birlikte bizede nasip eder

Kızlar bugün yumurtlama günüm :KK49:iliskiden sonra kisa sureli kasik ağrısı çeken oldu mu?Hic başıma gelmedi ilk defa yaşadim bu şekilde olup ayni ay gebe olduğunu öğrenen var mi nedense icimde küçücük bir umit var sanki döllenme oluyormuş gibi ne yapacağımı şaşırdım iyiceo_O

Canım yumurtlama günün bugünse daha döllenme olmaz ki :(

Insallah dollenme olmustur canim ikimiz icinde bende ocak ayinda kurtaj oldum 2 adet donemi korundum korunmayi bu ay biraktim insallah bu ay hemen olur

10.gün 12.gün en son bugun sabahki yaptığımda hicbisey yazmadim siliklesmeye baslamisti
1492509191804-1324444701.webp

10.gün 12.gün en son bugun sabahki yaptığımda hicbisey yazmadim siliklesmeye baslamistiEki Görüntüle 1983946

Dün koyu ve bugünde silikleşiyor dünü değerlendirdin mi bugunüde kesin değerlendir. Ama dediğim gibi döllenme için daha çok erken bugünü ve yarını kaçırma

Insallah dollenme olmustur canim ikimiz icinde bende ocak ayinda kurtaj oldum 2 adet donemi korundum korunmayi bu ay biraktim insallah bu ay hemen olur
Ekimde Dis gebelik yaşadım kendiliğinden sonlandi aralıkta hsg cektirdim sol tupumun tikali olduğunu dis gebeligin kapatabilecegini öğrendim tabi cok üzüldüm en az 3 ay korun dedi doktor mart ayinda korunmayi birakacaktim doktor kontrolunde sol yumurtaligimin catladigini söyledi o ay da öyle mecburi korundum bu ay hic doktora gitmedim ogrenmedimde ama sag taraftan yumurtlamam lazim yoksa maleseff bir umut iste bugunde sag tarafim agriyinca ne bileyim sewindirik oldum

Dün koyu ve bugünde silikleşiyor dünü değerlendirdin mi bugunüde kesin değerlendir. Ama dediğim gibi döllenme için daha çok erken bugünü ve yarını kaçırma
Bugün siliklesti biraz kac gün sürer canim bilgin vardir yani siliklestikten kac gun sonrasina kadar iliski devam etmeli

Tam 14.gün yumurtlamisim o zaman bu ay 28 gunde bir adet olurum herhalde insallah canım sen hamile misin?

Evet cnm 28 günde adet olacaksın bende bugün öğrendim çok şükür ki öyle gözüküyor perşembe tekrarlıcam bakalım bat 21 nisan daha 3 gün var adete

Testim bu canım

Eklentiler

• IMG_6299.webp
    IMG_6299.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
Testim bu canım
Bariz görünüyor insallah gebesindir canim adete 3 gun kala kendini belli etmis prenses ne alakaysa birden prenses çıktı:anneadayı:mutlaka bildir canim bizede bizim içinde dua et cooooooooookkkkk sevindim Allahim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin insallahhhhhh:dua::dua:

Bariz görünüyor insallah gebesindir canim adete 3 gun kala kendini belli etmis prenses ne alakaysa birden prenses çıktı:anneadayı:mutlaka bildir canim bizede bizim içinde dua et cooooooooookkkkk sevindim Allahim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin insallahhhhhh:dua::dua:

:) İnşallah varsa sağlıklıdır kuzum Allahım sizede nasip eder inşallah o yüzden sakin strest yapma canım bebek psikolojisi için eşinle bir olma hormonlar etkileniyor

Back
X