Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün yumurtlama günümiliskiden sonra kisa sureli kasik ağrısı çeken oldu mu?Hic başıma gelmedi ilk defa yaşadim bu şekilde olup ayni ay gebe olduğunu öğrenen var mi nedense icimde küçücük bir umit var sanki döllenme oluyormuş gibi ne yapacağımı şaşırdım iyice
![]()
10.gün 12.gün en son bugun sabahki yaptığımda hicbisey yazmadim siliklesmeye baslamistiEki Görüntüle 1983946
Ekimde Dis gebelik yaşadım kendiliğinden sonlandi aralıkta hsg cektirdim sol tupumun tikali olduğunu dis gebeligin kapatabilecegini öğrendim tabi cok üzüldüm en az 3 ay korun dedi doktor mart ayinda korunmayi birakacaktim doktor kontrolunde sol yumurtaligimin catladigini söyledi o ay da öyle mecburi korundum bu ay hic doktora gitmedim ogrenmedimde ama sag taraftan yumurtlamam lazim yoksa maleseff bir umut iste bugunde sag tarafim agriyinca ne bileyim sewindirik oldumInsallah dollenme olmustur canim ikimiz icinde bende ocak ayinda kurtaj oldum 2 adet donemi korundum korunmayi bu ay biraktim insallah bu ay hemen olur
Sagol canim 10 12 14 16 18 diye gittim canimDün koyu ve bugünde silikleşiyor dünü değerlendirdin mi bugunüde kesin değerlendir. Ama dediğim gibi döllenme için daha çok erken bugünü ve yarını kaçırma
Bugün siliklesti biraz kac gün sürer canim bilgin vardir yani siliklestikten kac gun sonrasina kadar iliski devam etmeliDün koyu ve bugünde silikleşiyor dünü değerlendirdin mi bugunüde kesin değerlendir. Ama dediğim gibi döllenme için daha çok erken bugünü ve yarını kaçırma
Sagol canim 10 12 14 16 18 diye gittim canim![]()
Bugün siliklesti biraz kac gün sürer canim bilgin vardir yani siliklestikten kac gun sonrasina kadar iliski devam etmeli
Tam 14.gün yumurtlamisim o zaman bu ay 28 gunde bir adet olurum herhalde insallah canım sen hamile misin?Canım bugünü değerlendirdin zaten yarınıda kesin değerlendir daha sonrasına gerek yok
Senin bat ne. Zaman??Bu ay ayni agriyi bende hissettim sonrasinda da bel agrim basladi sabahlari hafifden de migdem bulaniyo ilk defa boyle oldum insallah hamileyimdir diye dua ediyorum insallah hepimiz hamileyizdir adet tarihin ne zaman
Rabbim yüzüne gülsün canımm[/QUOTE Aminnn canim isteyen bekleyen ozlemini çeken herkese Alllahh nasip eder insallah
Tam 14.gün yumurtlamisim o zaman bu ay 28 gunde bir adet olurum herhalde insallah canım sen hamile misin?
Bariz görünüyor insallah gebesindir canim adete 3 gun kala kendini belli etmis prenses ne alakaysa birden prenses çıktıTestim bu canım
Bariz görünüyor insallah gebesindir canim adete 3 gun kala kendini belli etmis prenses ne alakaysa birden prenses çıktımutlaka bildir canim bizede bizim içinde dua et cooooooooookkkkk sevindim Allahim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin insallahhhhhh
![]()