Yumurtlama sonrasi agri...

Stres stres stres benim 6 yasinda kuzum var bir tane 2.dusunmeye karar verdik geçen yıl ocak ayinda gebe oldugumu ogrendim Mart ayindada kalbi durdu kurtaj oldum ekimde tekrar gebe kaldim ondada dis gebelik oldu kısmet olmadi ama kuzumun kardes kardes kardes demesi beni yiyip bitiriyor cok üzülüyor eski ultrason resimlerini opup duruyor üzülüyorum ister istemez

Benim yumuetlamam 13 undeydi agrili oldu biraz simdide belim ve kasiklarim agriyo bu kadar erken baslar mk

Insallah guzel haberlerle gelirsin canim senden haber bekliyoruz bence gorunuyo hamilesin
Senin bayaa olmus en azindan 1 hafta gecmis sende belirti vermesi cok cok normalde ben niye hemen heyecanlaniyorum onu bilmiyorum sanki 1 saat içinde hemen dollenme oldu:skandal:belirti veriyor:KK48:

O zaman erken adet olursun bende 28 30 değişiyor bu ay 14.gun yumurtladim şaşırdım bat 3 Mayis benimde

Galiba umarım birbirimize güzel haberler veririz hayırlısı neyse o olsun hakkimizda insallahhh:dua:

Benimde ocak ayinda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ilk gebeligimdi bu ay korunmayi biraktik cok istiyoruz insallah Allah kalbimize gore verir bakalim

Benimde ocak ayinda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ilk gebeligimdi bu ay korunmayi biraktik cok istiyoruz insallah Allah kalbimize gore verir bakalim
Bende bahsetmistim 2016 mart ayinda ayni sorundan kürtaj olmuştum zor bir surecti 3 ay korunmustum temmuz agustos bos gecti eylulde oldu ekimde ogrendim o da dis gebelik oldu vardır Rabbimin bir bildigi Allahim once sana versin bebis sonra bana

Bende bahsetmistim 2016 mart ayinda ayni sorundan kürtaj olmuştum zor bir surecti 3 ay korunmustum temmuz agustos bos gecti eylulde oldu ekimde ogrendim o da dis gebelik oldu vardır Rabbimin bir bildigi Allahim once sana versin bebis sonra bana
Ay canim benim cok saol Allahim tum isteyenlere tez vakitte versin insallah

Canim merhaba tekrardan yumurtlama agrisini ne taraftan yaşadın?her iki kasiktan birden mi sadece sag veya sadece soldan mi?ben soldan yaşadım agri bariz belliydi merak ettigim benim sol tup kapali acaba nerden agri varsa o taraftan mi yumurtlama gerçekleşiyor hic bilgin var mi bu konuda???

Canim merhaba tekrardan yumurtlama agrisini ne taraftan yaşadın?her iki kasiktan birden mi sadece sag veya sadece soldan mi?ben soldan yaşadım agri bariz belliydi merak ettigim benim sol tup kapali acaba nerden agri varsa o taraftan mi yumurtlama gerçekleşiyor hic bilgin var mi bu konuda???
Sol kasigim daha cok agriyo canim ama ara ara sag kasigimada agri giriyo sanki bicak saplaniyomus gibi

Benim sol kasigim cok ağrıyor ya hic bu kadar agridigi olmamıştı bu ay bariz anladım özellikle dun sadece sol sag tarafim arada hafif agriyirdu ve cok canımı sıktı sag tarafim ağrısa neyse orasi açık ama sol tupum kapali ve solun agrimasi cok sinirimi bozuyor

Kızlar selam, 3 gün önce yani cuma günü doktor dol tarafta yumurtan oluşmuş 15.5 mm dedi. Bugün kasıklarımda ağrı hafif belede vuruyor. Yumurta mı çatlıyor yoksa döllenme olabilir mi. Adet sonrası gün aşırı birliktelik oldu.

Back
X