- 25 Nisan 2024
- 1.282
- 313
- 43
- 25
- Konu Sahibi merak dolu
-
Bende bekliyorum canım yarın adet günüm test yapacağım hiç belirtim yok bugün de akıntım var aynı şekilde senin ne kadar varBu bende de oldu yumurtlama sonra sı akıntım devam etti beş altı gün sebebini bilmiyorum adeti bekliyorum bir umut belkı hamilelik vardır dıye
Benim yumurtlamadan sonra bes altı gün jelimsi uzayan akıntım oldu yumurtlamadaki gibi yumurtlama akıntısı ile beraber 12gün falan oldu ama hiç bir hamilelik belirtisi yok sabirla bekliyorum adet günüme iki gün kaldı gebelik testi bile yapasım gelmiyoBende bekliyorum canım yarın adet günüm test yapacağım hiç belirtim yok bugün de akıntım var aynı şekilde senin ne kadar var
Canım benimde hiç belirtim yok 2 gün geçti adet günüm test negatif çıktı ama hiç belirtim yok dediğim gibi bekliyorum bakalım ne olacak inşallah ikimizinde vardırBenim yumurtlamadan sonra bes altı gün jelimsi uzayan akıntım oldu yumurtlamadaki gibi yumurtlama akıntısı ile beraber 12gün falan oldu ama hiç bir hamilelik belirtisi yok sabirla bekliyorum adet günüme iki gün kaldı gebelik testi bile yapasım gelmiyo
İki üç gün bekle tekrar yap canım inş ikimizde hamileyizdir benimde normal adet günüm bugündü ama olmadım birkaç gün daha bekleyip test yaptıracamCanım benimde hiç belirtim yok 2 gün geçti adet günüm test negatif çıktı ama hiç belirtim yok dediğim gibi bekliyorum bakalım ne olacak inşallah ikimizinde vardır
İstersen canım kan tahlili yaptır daha güvenilirCanım benimde hiç belirtim yok 2 gün geçti adet günüm test negatif çıktı ama hiç belirtim yok dediğim gibi bekliyorum bakalım ne olacak inşallah ikimizinde vardır
Benmde aymı oldu ovülasyon devam ediyo gibi akıntı devam ediyo bugün kan verdim bakalm testler pozitif2 yıldır deniyoruz eme hiç olmadı bu ay femara kullandım 3.kullanışım bayram nedeniyle doktora 12.günde gittim ve doktor yumuntan çatlıyor dedi mutlaka değerlendir dedi 7 nisanda gittim doktora 5 nisanda yumurtlama akıntısı gelmişti ama ondan sonra hergün yumurtlama akıntısı gibi akıntım geldi daha önce böyle bir şey olmamıştı acaba gebelik olabilirmi diye merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
Çıktı mı kan sonucunuz?Benmde aymı oldu ovülasyon devam ediyo gibi akıntı devam ediyo bugün kan verdim bakalm testler pozitif
Hayır henüz çıkmamiş ya bende sürekli girip bakıyormÇıktı mı kan sonucunuz?
Benim başladı canım ya inşallah senin vardırİstersen canım kan tahlili yaptır daha güvenilir
Yaa ne güzel inşallah güzel haberler alırsınız benim başladı ben bu ay da efendim malesefBenmde aymı oldu ovülasyon devam ediyo gibi akıntı devam ediyo bugün kan verdim bakalm testler pozitif
Olsun nasip ne zamansa o zaman olacak merak etmeyinYaa ne güzel inşallah güzel haberler alırsınız benim başladı ben bu ay da efendim malesef
Artık üzülüyorum olmayınca 2 senedir hiç olmadı yine geldim hastanede bekliyorum çok yıpratıcı bir süreç malesefOlsun nasip ne zamansa o zaman olacak merak etmeyin
Haklısınız bizimde 1.5 sene oldu ama taktıkça inadına olmuyo sanki bu ay hiç umudm yoktu benmArtık üzülüyorum olmayınca 2 senedir hiç olmadı yine geldim hastanede bekliyorum çok yıpratıcı bir süreç malesef
Öyle canım yaa olmayınca olmuyor yapacak bişeyde yok mecbur bekliyoruzHaklısınız bizimde 1.5 sene oldu ama taktıkça inadına olmuyo sanki bu ay hiç umudm yoktu benm
Benim erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif kan tahlilli vercem inş pozitiftir sizde üzülmeyin inş allahım nasip ederYaa ne güzel inşallah güzel haberler alırsınız benim başladı ben bu ay da efendim malesef
Amin inşallah canım hayırlı olsun sanada inşallah kucağına almak da nasip olurBenim erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı yani pozitif kan tahlilli vercem inş pozitiftir sizde üzülmeyin inş allahım nasip eder
Amin inş canımAmin inşallah canım hayırlı olsun sanada inşallah kucağına almak da nasip olur
Kan tahlili yaptım değerler normal çıktıAmin inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?