- 2 Temmuz 2012
- 26
- 13
- 88
- Konu Sahibi tachycardia
-
Belki de dediğin gb 2 kez yumurtlamışımdır.. Çnkü hala yumurtluyomuşum gb hissediyorum.. Bu arada hamileliğin hayırlı olsun canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) gebelik belirtilerin nelerdi peki?Yumurtlamadan 4 gün sonra hamilelik belirtisi olması imkansızın da öteainde bişey canım ama 2. Kez arka arkaya yumurtlaman olmuş olabilir ağrılarında ondandır ben bu ay hamile olduğumu öğrendim doktor sordu adetin çok sancılı geçtimi bu ay diye anlamadım ne demek istediğini sorunca öğrendim arka arlaya çok fazla yumurtalık çatlayabiliyomuş
Yumurtlamadan 4 gün sonra hamilelik belirtisi olması imkansızın da öteainde bişey canım ama 2. Kez arka arkaya yumurtlaman olmuş olabilir ağrılarında ondandır ben bu ay hamile olduğumu öğrendim doktor sordu adetin çok sancılı geçtimi bu ay diye anlamadım ne demek istediğini sorunca öğrendim arka arlaya çok fazla yumurtalık çatlayabiliyomuş
Benimde seninle durumum aynı. Ben bu ağrılar devam ederken de ovulasyon testi yaptım ama yumurtlamıyordum. Gayet de hamilelik belirtisi olabilir hemen. Yukarıdaki arkadaş yanlış bilgi verdi sanırım.arkadaşlar yumurtlamamın üstünden 4 gün geçti ve hala sol yumurtalığım ağrıyo. Yumurtlama ağrısı gibi, ve arada adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyo.. Ağrı arada bir değil gün içerisinde sık sık kendini hissettiriyo. Daha önce yaşayan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi? Başka hiçbir belirtim yok
Şimdi gördüm mesajını. Hayırlı olsun cnm darısı başıma.Arkadaşlar bugün test yaptım ve sanırım hamileyim!! çift çizgiyi gördüm. yarın da kan testi yaptırcam. Şu an şoktayım!!!
Hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.benimde tek belirtim yumurtama gunumde olan agrim bi turlu gecmedi adetime 4 gun kala test yaptim pozitif kan testi yapirdim suan 6 haftalik hamileyimmArkadaşlar bugün test yaptım ve sanırım hamileyim!! çift çizgiyi gördüm. yarın da kan testi yaptırcam. Şu an şoktayım!!!
Senin de hayırlı uğurlu olsun schiv:) benim adetime daha vardı, ve ben 8 gün önce kan testi yaptırdığımda beta hcg değerim 0.1 den küçüktü.. 8 gün sonra 1400 lerde çıktı.. Doktor haftasını söyleyemedi, bebek görününce hesaplayıp sölicek. İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı..Hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.benimde tek belirtim yumurtama gunumde olan agrim bi turlu gecmedi adetime 4 gun kala test yaptim pozitif kan testi yapirdim suan 6 haftalik hamileyimm
Teşekkekür ederim canım, Allah isteyen herkese versin aratmasın inşallah.. Darısı başına..Şimdi gördüm mesajını. Hayırlı olsun cnm darısı başıma.
arkadaşlar yumurtlamamın üstünden 4 gün geçti ve hala sol yumurtalığım ağrıyo. Yumurtlama ağrısı gibi, ve arada adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyo.. Ağrı arada bir değil gün içerisinde sık sık kendini hissettiriyo. Daha önce yaşayan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi? Başka hiçbir belirtim yok
Senin de hayırlı uğurlu olsun schiv:) benim adetime daha vardı, ve ben 8 gün önce kan testi yaptırdığımda beta hcg değerim 0.1 den küçüktü.. 8 gün sonra 1400 lerde çıktı.. Doktor haftasını söyleyemedi, bebek görününce hesaplayıp sölicek. İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı..
Ben gebeliği nisansen ne zaman öğrendin gebeliğini? kanda 0,1 çıktıgında adetine kaç gün vardı? 1400 çıktıgında kaç gün geçikmişti?
canın benimkini doktor da çözemedi. O yüzden bebeğin de kaç haftalık olduğunu net bilemiyoruz şu anda. Şöyle ki ben gebe olduğumu nisan ayında öğrendim, ama son adet tarihim şubat. Arada mart ayında adet olmadım yani. Fakat martta adet olmama nedenim de o zaman gebe olmam değilmiş, yumurtlama tarihim kaymış. Çünkü doktorun ölçümleri sonucu ortaya çıkan gebelik tarihim marttaki beklenen ovulasyon tarihimden çok sonra. Bildiğim tek şey gebelikten yaklaşık 1 hafta önce kan tahlili yaptırmıştım ve gebelik negatif çıkmıştı. Ben de evde ovulasyon testi yaptım, ovulasyonda pozitifi gördüm ilk defa. Ovulasyon gününü değerlendirdik tabiki. 4 gün sonra da evde idrar testi yaptım pozitifi gördüm. Kan tahlillerinden çıkan sonuca göre ise, bir önceki negatif çıkan kan tahlili yaptırdığım dönemde 1 haftalık gebeymişim. Doktor da 1 haftalık bebek kanda kesinlikle çıkmalıydı diyo yani ne doktor ne de biz anlayabildik. Nisanda beklenen adet tarihime ise yaklaşık 10 gün vardı.cnm aynı agrılar bende de var ama yumurtalamadan 4 gün sonra nasıl olur da idrarda pozitifi görürüsün onu anlamadım ben :S öyle birşey olabiliyor mu ya..çok erken değilmi?
Ben gebeliği nisan
canın benimkini doktor da çözemedi. O yüzden bebeğin de kaç haftalık olduğunu net bilemiyoruz şu anda. Şöyle ki ben gebe olduğumu nisan ayında öğrendim, ama son adet tarihim şubat. Arada mart ayında adet olmadım yani. Fakat martta adet olmama nedenim de o zaman gebe olmam değilmiş, yumurtlama tarihim kaymış. Çünkü doktorun ölçümleri sonucu ortaya çıkan gebelik tarihim marttaki beklenen ovulasyon tarihimden çok sonra. Bildiğim tek şey gebelikten yaklaşık 1 hafta önce kan tahlili yaptırmıştım ve gebelik negatif çıkmıştı. Ben de evde ovulasyon testi yaptım, ovulasyonda pozitifi gördüm ilk defa. Ovulasyon gününü değerlendirdik tabiki. 4 gün sonra da evde idrar testi yaptım pozitifi gördüm. Kan tahlillerinden çıkan sonuca göre ise, bir önceki negatif çıkan kan tahlili yaptırdığım dönemde 1 haftalık gebeymişim. Doktor da 1 haftalık bebek kanda kesinlikle çıkmalıydı diyo yani ne doktor ne de biz anlayabildik. Nisanda beklenen adet tarihime ise yaklaşık 10 gün vardı.
Öyle oldu canım biraz:) evet sağlıklı olsun da, Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah:)Bildiğin yılan hikayesine dönmüş senin olaySağlıklı olsun da canım gerisi boş bazılarında öyle olabiliyormus gizliyomus kendini...seninde öyle olmus sanırım....
Öyle oldu canım biraz:) evet sağlıklı olsun da, Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?