Yumurtlama Sonrası Gebelik Belirtileri

gamzeeebal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
4
0
1
30
Merhaba hanımlar.Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.19 aydır gebe kalamıyorum.Eşimde varikosel var.(2.8) Sperm sayısı ve hareketliliğimizde sorun var.Benim hormon değerlerim adet döngüm normal.Sadece HSG yani rahim filmi çektirmedim.Eşim ameliyat olursa o zamana denk getireceğiz.Bir süredir eşim takviye kullanıyor.Bu ay yine denedik.Farklı olarak yumurtlama sancım oldu ve 13.günümde yumurtladım.Göğüs hassasiyetim hemen başladı ve hâlâ devam ediyor.Sanki bu kadar erken başlamıyordu.Gebelik olabilir mi

Ben hamile kaldığım ay yumurtlamadan hemen sonra meme hassasiyetim başlamıştı en belirgin belirtim buydu olabilir

Ben hamile kaldığım ay yumurtlamadan hemen sonra meme hassasiyetim başlamıştı en belirgin belirtim buydu olabilir
İnşallah öyledir, çok istiyorum.Bugün döngümün 19.günü.Özellikle sabah göğüs hassasiyetim fazla ve hâlâ devam ediyor.Bir de bu ay farklı olarak yumurtlamam sancılı oldu.Bu yumurta kalitesi hakkında bilgi verir mi biliyor musunuz?

Ağrı ve akıntı güçlü yumurtlama diyorlar tam bilmiyorum benim de öyleydi yumurtladığım taraf ağrıyordu sürekli ve hiç geçmedi yumurtlamadan sonra adet gününe yaklaştıkça göğüslerim dokunulmayacak kadar hassastı adet günüm geldiği zaman da adet sancısı gibi sancılarım oldu birde benim direkt hamile olduğumu anladığım şey yatarken sağa sola dönünce saniyelik şiddetli adet sancısı giriyordu karnıma daha önce yaşamadığım birşeydi

Bu ağrıları adet zamanı mı yaşadınız? Yoksa yumurtlama sonrası da kasık ağrısı var mıydı? Benim kasıkta ağrı yok henüz.Sadece çok erken başlayan göğüs hassasiyetim var.Acaba hormonlarımdaki tuhaflıktan mı diyorum.Ama ümitlenmeden de edemiyorum.Her ay hüsran oluyor

Yumurtlama sonrası sağ tarafımda ağrı hiç kesilmedi adet gününe kadar adet gününde de adet sancısı çektim hassasiyette hep vardı

Yumurtlama sonrası sağ tarafımda ağrı hiç kesilmedi adet gününe kadar adet gününde de adet sancısı çektim hassasiyette hep vardı
Her kadının farklı oluyor.Bakalım benim sonuç ne olacak.Sabretme aşamasındayım.Eğer olumlu olursa buradan yazarım.Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…