- 17 Ağustos 2025
- 74
- En iyi cevaplar
- 1
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi gamzeeebal
-
İnşallah öyledir, çok istiyorum.Bugün döngümün 19.günü.Özellikle sabah göğüs hassasiyetim fazla ve hâlâ devam ediyor.Bir de bu ay farklı olarak yumurtlamam sancılı oldu.Bu yumurta kalitesi hakkında bilgi verir mi biliyor musunuz?Ben hamile kaldığım ay yumurtlamadan hemen sonra meme hassasiyetim başlamıştı en belirgin belirtim buydu olabilir
Ağrı ve akıntı güçlü yumurtlama diyorlar tam bilmiyorum benim de öyleydi yumurtladığım taraf ağrıyordu sürekli ve hiç geçmedi yumurtlamadan sonra adet gününe yaklaştıkça göğüslerim dokunulmayacak kadar hassastı adet günüm geldiği zaman da adet sancısı gibi sancılarım oldu birde benim direkt hamile olduğumu anladığım şey yatarken sağa sola dönünce saniyelik şiddetli adet sancısı giriyordu karnıma daha önce yaşamadığım birşeydiİnşallah öyledir, çok istiyorum.Bugün döngümün 19.günü.Özellikle sabah göğüs hassasiyetim fazla ve hâlâ devam ediyor.Bir de bu ay farklı olarak yumurtlamam sancılı oldu.Bu yumurta kalitesi hakkında bilgi verir mi biliyor musunuz?
Bu ağrıları adet zamanı mı yaşadınız? Yoksa yumurtlama sonrası da kasık ağrısı var mıydı? Benim kasıkta ağrı yok henüz.Sadece çok erken başlayan göğüs hassasiyetim var.Acaba hormonlarımdaki tuhaflıktan mı diyorum.Ama ümitlenmeden de edemiyorum.Her ay hüsran oluyorAğrı ve akıntı güçlü yumurtlama diyorlar tam bilmiyorum benim de öyleydi yumurtladığım taraf ağrıyordu sürekli ve hiç geçmedi yumurtlamadan sonra adet gününe yaklaştıkça göğüslerim dokunulmayacak kadar hassastı adet günüm geldiği zaman da adet sancısı gibi sancılarım oldu birde benim direkt hamile olduğumu anladığım şey yatarken sağa sola dönünce saniyelik şiddetli adet sancısı giriyordu karnıma daha önce yaşamadığım birşeydi
Yumurtlama sonrası sağ tarafımda ağrı hiç kesilmedi adet gününe kadar adet gününde de adet sancısı çektim hassasiyette hep vardıBu ağrıları adet zamanı mı yaşadınız? Yoksa yumurtlama sonrası da kasık ağrısı var mıydı? Benim kasıkta ağrı yok henüz.Sadece çok erken başlayan göğüs hassasiyetim var.Acaba hormonlarımdaki tuhaflıktan mı diyorum.Ama ümitlenmeden de edemiyorum.Her ay hüsran oluyor
Her kadının farklı oluyor.Bakalım benim sonuç ne olacak.Sabretme aşamasındayım.Eğer olumlu olursa buradan yazarım.Çok teşekkür ederimYumurtlama sonrası sağ tarafımda ağrı hiç kesilmedi adet gününe kadar adet gününde de adet sancısı çektim hassasiyette hep vardı
İyi haberlerini bekliyorumHer kadının farklı oluyor.Bakalım benim sonuç ne olacak.Sabretme aşamasındayım.Eğer olumlu olursa buradan yazarım.Çok teşekkür ederim
Adete 1 gün var.Ara ara gelip giden kasık ağrılarım var.Erken gebelik testi yaptım ama negatif geldi.Yine ümitlerim söndü.Buradan dönmez diye düşünüyorum adet kaçınılmazİyi haberlerini bekliyorum
Yaaa evet bir gün önceden çıkardı bence de birşey sormak istiyorum meme hassasiyetin her iki memede de aynımıydı belirgin hassas olan bir yer varmıydıAdete 1 gün var.Ara ara gelip giden kasık ağrılarım var.Erken gebelik testi yaptım ama negatif geldi.Yine ümitlerim söndü.Buradan dönmez diye düşünüyorum adet kaçınılmaz
Aynı hemen hemen hassasiyetim.Daha adet olmadım ama çok yıkıldımYaaa evet bir gün önceden çıkardı bence de birşey sormak istiyorum meme hassasiyetin her iki memede de aynımıydı belirgin hassas olan bir yer varmıydı
Promenk verdi doktor.Ayrıca çakşır suyu, arısütlüpolenli bal Qenzim kullanıyorbenim eşimde varikosel 2 var 7 aydır deniyoruz yeni öğrendik ne takviye kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?