aradasım sana bı tawsıyede bulunmak ıstıyorum ...
Adetın ıkıncı gunu basla 12 gunu bırak ac karnına sabah aksam bal cerekotu we tarcını kartıstır ye.tarcının yumurtalamaya we sperm hareketlılıgıunı artırıyormus..ayrıca bıde
1.5 lıtre suyu kaynat ıcerısıne 7 8 tane kecıboynuzu mınık parcalara bol we kaynar suyun ıcerısıne at 7 dakıka kaynat we 21 gun ıcmen lazım denemenı tawsıye edıyorum..
merhabalar arkadaşlar ben burada daha yeniyim, arkadaşlar arıyorum.bende pco hastasıyım 6 yıllık evliyim,yumurtlama sorunu var tabi ilaçsız,adet düzensizliği yapıyormu sizlerde sıkıntılarımızı ve tecrübelerimizi paylaşalımmı.
arkadşlar ben bişi duydum ve derhal yapmak istiyorum ne kadr doğru bilmiyorum.kuru incir ve havuçu çok uzun süre kynıcakmş snraq taneleri içinden alınp içilcekmiş.yumurtalıkları çalştırıyormuş
mrb arkadaşlar.bende pkoluyum.evliliğimin 5.yılında tedavi tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.ozamana kadar çok tedaviler gördüm.nerdeyse hiç ara vermeden.haplar,iğneler,aşılamalar derken seneler geçti ben biadım bile ilerleyemedim.aslına bakılırsa pkodan anlayan ve ciddi bi şekilde tedavi altına alacak dra denk gelemeyişimizden.çoğu zaman baştan savma takipler,yetersiz veya fazla dozlar v.s...neyse neticede ben uzman oldum pko hakkında:) evliliğimin 6.yılında bebeğimi kucağıma aldım şükür.şimdi 2,5 yaşında bir oğlum var.
şimdi adet düzensizliğinden yakınıyorum.ben çok sık regl oluyorum.15 gün temiz kalıyorum sonra yine...birde acaba diyorum kendiliğinden bi gebelik olurda oğluma bi kardeş gelirmi. hani güya kafa rahatlayınca olurmuş ya.ama olacağı ihtimalini veremiyorum.tekrar tedaviler falan da düşünemiyorum.soğan suyunumu denesem acaba.bu hafta bi dr.a gidip en azından adetlerimi düzene sokacak bi ilaç falan kullanayım diyorum.kafam karışık ama bıktım artık bi ayda iki defa adet görmekten.
gulsenizmir sen izmirin neresinde oturuyorsun?bende izmir bucadayım:)
canım msj nı yeni okudum.evet hakkımızda hayırlısı olsun sen daha yeniymişsin.ben netten araştırırken dr.ibrahim saraçoğluna rastladım çok güzel kürleri var.istersen bi araştır özellikle soğan kürü pkolular için çok güzelmiş ve kolay hamile kalmak için.allah inş.bebişlerimize birgün kavuşturur
sevgili gülsenizmir senin duyduğunu bende yeni duydum ve yapmak denemek istiyorum.ibrahim saraçoğlunun sitesine gir ve orda hasta sayfasındaki yorumları oku inanamayacaksın.benim ağzım açık kaldı .bu kürlerle hamile kalan okadar kadın varmışki.allahım böyle birşey doğru ise okadar kolayki hamile kalmak.mutlaka oku ve benimlede paylaş bilgi ve düşüncelerini.sevgilerle.