Yumurtlama sorunu

ruyaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
22
1
1
23
Düzenli adet oluyorum ama yaklaşık 3 aydır yumurtlama görmedim sonunda ovulasyon takibini bıraktım artık Allahın izniyle olur diyerek 2 ay oluyor birakali sizce neden görmüyorum ve ovulasyon takibine devam etmeli miyim

Düzenli adet oluyorum ama yaklaşık 3 aydır yumurtlama görmedim sonunda ovulasyon takibini bıraktım artık Allahın izniyle olur diyerek 2 ay oluyor birakali sizce neden görmüyorum ve ovulasyon takibine devam etmeli miyim
Ben de de olmuştu piki göremedim sordum soruşturdum cevap alamadım sonra kendimce LH yeterince yükselmiyo diye düşündüm yumurtlama olmuyor dedim ama her ay değişiyor tekrardan başla bakalım

Doktorla ilerletebilirsiniz bu süreci daha sağlıklı olur sizin açınızdan yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu çatlamayıp kiste mi dönüşüyor bu şekilde kalıyor mu reglle mi atılıyor hepsini daha rahat takip edebilirsiniz

Devam et tabi 30 günde 25 günde bile görenler var

Back
X