Doğuma Hazırlık yumurtlama takibi ve cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canobebek

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
707
20
318
ben kız bebek istiyordum ama 1 yıl oldu ve hamile kalamadım daha. rahim filmi çekildi bir sorun çıkmadı. şimdi yumurta takibine geçtik. dün çatlatma iğnesi oldum. doktorum otuz iki saat sonra ilk ilişkiyi önerdi. bidiğim kadarıyla yumurtlama takibi ile genelde erkek bebeğe hamile kalınıyor. yumurtlama takibi yaptırıp kızı olan var mı ?yardmc olurmu sunuz?

doktor kontrolünde degildi ama kendi takibimle yumurtlama günü oldu erkek bebeğim.
benimde gönlümde kız vardı ama olsun hiç önemlidegil sağlıkla gelsin sende hiç düşünme bence yeterki hamile kal

Son düzenleme:

yumurtlama gununde hamile kalanlarda %70 erken oluyor yumurtlama gunuden 1-2 gun once iliski olursa kiz olma sansi daha cok..

Allah gönlüne göre versin inşallah, sorunun cevabı malesef ben de yok ama merak ettiğim sorular var, yardımcı olursan sevinirim, yumurta takibi isteğinde sen mi bulundun, hangi gerekçe ile takip kararı alındı? kız bebek istiyorum mu dedin yani? yumurta takibi için ne kadar bir zaman gerekiyor, yani bir öne test vs. gerekiyor mu? hemen istedğin ay yumurta takibi yapılıyor mu? mesela diyelim ki ben 5 ay sonra bebek düşünüyorum, yumurta takibi için doktora ne zaman gitmeliyim? :111: çok soru sprdum biliyorum ama inan hiç bilgim yok

ben 1 yıldrı bebek istiyorum. olmadı. doktor yumurta takibi yapmaya başladı sonra da aşılama yapılacak. kız bebek istiyorum demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…