KutsalAsk Rabbim Sana Emanetiz Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 2.339 122 173 35 Antalya 14 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi KutsalAsk #1 Arkadaşlar ben polikistik hastasıyım dr teşhisi bu ay koydu sat 2 ocak bugun kanamam oldu pembe hafif adetlerim düzenli ama bu kanama nerden çıktı
Arkadaşlar ben polikistik hastasıyım dr teşhisi bu ay koydu sat 2 ocak bugun kanamam oldu pembe hafif adetlerim düzenli ama bu kanama nerden çıktı
thelady Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 8 6 286 35 Ankara 14 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi KutsalAsk #2 KutsalAsk .!.: Arkadaşlar ben polikistik hastasıyım dr teşhisi bu ay koydu sat 2 ocak bugun kanamam oldu pembe hafif adetlerim düzenli ama bu kanama nerden çıktı Genişletmek için tıkla... benimde kuzenimde aynı hastalıktan var sürekli bu şekilde kanamaları oluyor yinede doktoruna sormakta fayda var
KutsalAsk .!.: Arkadaşlar ben polikistik hastasıyım dr teşhisi bu ay koydu sat 2 ocak bugun kanamam oldu pembe hafif adetlerim düzenli ama bu kanama nerden çıktı Genişletmek için tıkla... benimde kuzenimde aynı hastalıktan var sürekli bu şekilde kanamaları oluyor yinede doktoruna sormakta fayda var