zerda canım bu kadar umutsuz olma bende 9 ay boyunca bir sürü testler klomen,farlutal v.s v.s bir sürü ilaç kullandım bunun haricinde tabi gün aşırı folükül takibi bende aynı senin gibi oldum artık eşimde baya bozulmaya başlamıştı ki bende biraz ara vermeyi düşündüm çünkü git gel çok yıpranıyosun her ay bir umuttur bekliyosun olmayıncada sonu hüsran ben bir süre ara verdim şuanda korunmuyoruz ama inan hiç düşünmüyorum hamilemiyim değilmiyim diye sende düşünme dicem ama biliyorumki imkansız inş.. allah gönlüne göre verir canımm sadece biraz sabırr...ay öyle bunaldım.3 aydır yumurtlama takibi yapıyoruz.git gel.dr.sıkıldım artık yarın yine başlayacağız.yine ilaçlar yine takip öffffff.sonuç yine hüsran olacak(((((((
slm kızlar bende klomen kullandım yumurtalığım sağlıklı büyüdü doktorum çatlatma iğnesi yapacaktı ama yumurtalık kendi kendine çatladı ve ilk ayda hamile kaldım şu anda 9 haftalık hamileyim kafanıza takmayın takınca olmuyo kendinizi başka şeylere yöneltin kafanızı başka şeylerle meşgul edin olacaktır hepinize iyi şanslar heee bu arada eşinizin takiplerini de ihmal etmeyin
slm kızlar bende klomen kullandım yumurtalığım sağlıklı büyüdü doktorum çatlatma iğnesi yapacaktı ama yumurtalık kendi kendine çatladı ve ilk ayda hamile kaldım şu anda 9 haftalık hamileyim kafanıza takmayın takınca olmuyo kendinizi başka şeylere yöneltin kafanızı başka şeylerle meşgul edin olacaktır hepinize iyi şanslar heee bu arada eşinizin takiplerini de ihmal etmeyin
çatladığını nasıl anladın, kontrole gidince mi anlaşıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?