yumurtlama takibi yapılıyor.haplarla hamile kalan varmı bana anlatırmısınız.umut ols

sevgili aşk, ben bi ay yumurta takibine gittim ama dr ultrasonla deil de kan tahliliyle baktı, estradiol ve progesteron bakıldı.. ama bazı arkadaşlar sadece ult.a giriyorlarmış okuduğuma göre. bunun ortası yok mu ya ????

Arkadaşlar ben bugün doktora gittim yumurta yeteri kadar büyümemiş yine ilaç kullanacağım baştan

valla ben dogum hspi en az bir sene oldu kulsnsli ve biraktim ve internette okudum 6 ay hamile kalamiyormussun cunku bunye alismasi lazimmmis ama ben ezaneye sordum bunyeden bunyeye degisiyormus oyle bisey olsa doktorlar tavsiye etmez ve hapi kullananlarin hepsi hamis kaldi yani oyle birsey olsa kalmazlardi insallah hersey yolunds gider arkadaslar dualarim sizlerle....

kızlar merhaba

Dün doktora gittin ve yumurtlama takibine aldı ve dün akşamdan itibaren klomen e başladım.inşallah tez zamanda hamile kalırız kızlar...

ay öyle bunaldım.3 aydır yumurtlama takibi yapıyoruz.git gel.dr.sıkıldım artık yarın yine başlayacağız.yine ilaçlar yine takip öffffff.sonuç yine hüsran olacak(((((((
zerda canım bu kadar umutsuz olma bende 9 ay boyunca bir sürü testler klomen,farlutal v.s v.s bir sürü ilaç kullandım bunun haricinde tabi gün aşırı folükül takibi bende aynı senin gibi oldum artık eşimde baya bozulmaya başlamıştı ki bende biraz ara vermeyi düşündüm çünkü git gel çok yıpranıyosun her ay bir umuttur bekliyosun olmayıncada sonu hüsran ben bir süre ara verdim şuanda korunmuyoruz ama inan hiç düşünmüyorum hamilemiyim değilmiyim diye sende düşünme dicem ama biliyorumki imkansız inş.. allah gönlüne göre verir canımm sadece biraz sabırr...

slm kızlar bende klomen kullandım yumurtalığım sağlıklı büyüdü doktorum çatlatma iğnesi yapacaktı ama yumurtalık kendi kendine çatladı ve ilk ayda hamile kaldım şu anda 9 haftalık hamileyim kafanıza takmayın takınca olmuyo kendinizi başka şeylere yöneltin kafanızı başka şeylerle meşgul edin olacaktır hepinize iyi şanslar heee bu arada eşinizin takiplerini de ihmal etmeyin

eemel senin adına çok mutlu oldum. bende tahlillerden geçtim ve doktor tavsiyesiyle bugün klomene başladım. Hayırlısı bakalım. Bu arada tahlil için en doğrusu kanınızdaki hormon seviyeniz normal mi diye baktırın. Malum süt hormonu bozuksa bebek olmuyo. Oda adetin 2-5. günleri arası yapılıyo. Birde alttan ve üstten ultrasyonla bakılması gerekiyor. Kist akıntı rahim bozukluğu varmı diye. Şimdiden kolay gelsin.

cnm tebrikler, ne mutlu sana a.s.

slm kızlar cevaplarınızı okudum hepimiz yine gayret içindeyiz.allah umutlarımızı boş çıkarmasın.bende tekrar dr.giitim yine ilaç verdi allattan kontrol etti ultrosonla ilacım cuma günü bitiyor.c.tesi kontrol olacak ve birde rahim film çekilicek(((( bakalım yumurtalar ne durumda

çatladığını nasıl anladın, kontrole gidince mi anlaşıldı.

çatladığını nasıl anladın, kontrole gidince mi anlaşıldı.

HAYATIM CNAIM BENİM NASILSIN BENİ TANIDIN MI BAKALIM HEEEEEEEEEEE REPLERİNE BAK TANIMADIYSAN REPLEİRNE NASIL BAKACAGINI BİLİOYN DEMİ TATLIM KONTROL PANELİNDEN HADİ BAKALIM CVP BEKLYORUM SENDNE HAYATIM

canim bende en az 6 ay hap kullandim hamis kalamayacagimi dusundum cok streslere girdim uzuzldum agladim ama gercekten butun bu olanlara degmezmis suan ben 7 haftalik hamisim kaliyorsun anim ama sabir lazim ve bol bol dua et canim allahim yardimcin olsun

bende bu foruma yeni üye olanlardanım yerimseniben gerçekten moral kaynağım oluyor.. neden mi bakın bu da benim yaşadıklarım yerimseniben
Bizde 7 aydır korunmuyoruz :uhm: ama her ay bekledik belki bu ay belki bu ay diye:bbo: en sonunda bir doktora görüneyim dedim hııım dedi baya olmuş korunmayalı, bebiş için biraz hızlandıralımmı ne dersin dedi, bende olur dedim.. muayene etti kist filan yok yumurtalar iyi görünüyormuş :dance:

bu ay adet görürsen 5.günü klomen denilen bir ilaç veriyorum bunu 5 gün kullan dedi birde bir fitil verdi bunuda adet bitiminde temizlendikten sonra vajine yerleştir 1-2 gün sonra gel dedi..

Adet günüm 12 kasım olması lazımdı ama bugün 16 sı hala hastalanmadım sırnaşık şey bakalım hayırlısı.. daha yumurta takip bile yapmadık.. tedaviye başlamadan belki bende hamişlerden olurum sırnaşık şey kimse moralini bozmasın arkadaşlar herşey olacağına varır yerimseniben

slm zerda benim henüz yumarta takibin çok yeni. prolaktinim yüksek önce onu düşürmek için şu berbat ilacı dopergini kullanıyorum. bu ay da yumurta oluşmadı . klomeni alıcam zamanı gelince. benim durumum biraz enteresan aslında. geçen sene dış gebelik geçirdim.ondan sonra biraz korktum bebek işinde gene aynı acıları yaşarsam diye. sanırım psikolojik olarak durdu yumurtlamam. ama sağlığı yerinde olan her kadının yumurtlama sorununu aşacağını düşünüyorum. önce şu bıkma ve usanm durumundan mutlaka vazgeç. dr.un söylediği şu aynen iletiyorum sana. zarar görmemiş bir rahim ve çalışan her tüple her kadın hamile kalır. sadece zaman ve sabır sukünet gerekir. inanıyorum ki sende aşarsın bu durumu. pes etmek yok.eminim ilerleyen zamanlarda güzel haberlerini alıcaz

sevgiler

hepinize geçmiş olsun inşallah kucağınıza bebek alırsınız canlarım sakın üzülmeyin ALLAHA DUA EDİN veren de alanda ALLAH DIR.. ben 3 defa hamile kaldım ama sağlığımdan dolayı aldırmak zorunda kaldık, inanın tekrar hamile kalırım maşallah yumurtalıklarım harıl harıl çalışıyor eşim ceketini atsa hamile kalıyom neyse canlar darısı sizin başınıza.... ALLAH ŞİFANISI VERSİN

merhaba arkadaşlar ben daha çok yenıyım, yumurtam çatlamıyor 16mm olmuş prolaktınımde yuksek parlodel kullanıyorum.bu ilacı kullanan oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…