akadaslarrrrrrrrrrr hu hu yokmu yumurtlama takibi yaptıran birtek benmiyim yani.[/QUOTmrb cnm
bend eyumurtlama takibi yaptryrm pok liyim menogon kullandım çarşmab agtcm 8.günde 13mlm olmuşdu bakalım çarşmba gtcm işde ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akadaslarrrrrrrrrrr hu hu yokmu yumurtlama takibi yaptıran birtek benmiyim yani.[/QUOTmrb cnm
bend eyumurtlama takibi yaptryrm pok liyim menogon kullandım çarşmab agtcm 8.günde 13mlm olmuşdu bakalım çarşmba gtcm işde ,
Merhaba tedaviniz nasıl sonuçlandıMerhaba kızlar yeni katildım araniza. Son 2 aydır klomen kullanıyorum adet döngüm 25-29 arası değişiyor. Geçen ay 3 tane yumurtam oluştu maalesef bebiş yoktu ama bu ay 11.günümde yani dün yapılan muayenede14-15mm.lik 5 tane yumurtam varmış. Doktor bu ay es geçeceğiz beşizin olabilir dedi. Açıkcasi es geçmek istemiyorum bu durumlari yaşayan var mı?
Hala tedavi sürecindeyim ama virüs nedeniyle bu ay doktorla olan randevumuzu askıya aldıkMerhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı
Hayırlısı olsun inşallah ben de korkuyorum virüsten ama dün aşılamamı oldum. Doğalıyla aynıymış aslında. 5 yumurta süpermiş o yüzden dikkatimi çekti canım sonucunu merak etmiştim. Biliyorsun 2 yumurtan bile olsa doktorlar çoğul gebelik olabilir diyor. Siz doğal yolla mı deniyorsunuz. ALLAH çok büyük ol dediği zaman olacak herşey pes etme sakınHala tedavi sürecindeyim ama virüs nedeniyle bu ay doktorla olan randevumuzu askıya aldık
İkizleriniz mi oldu sizindeCanım ne kullanıyosun ıĞne ılaÇ hangısı ?benım ılaÇla bÜyÜmedı ıĞne kullandım gÖbekten vurulan 9 gÜn hıÇ bÜyÜmedı.sonra kalÇadan menogon vurundum 3 gÜn gıttım kontrole gelıŞme var dedı ama dozu arttırdı dozu artırdıktan sonra 6 gÜn vurundum gıttım 3 mm olan yumurtam 14.5 mm olmuŞ.sonra 2 gÜn daha vurun gel bakalım dedı 2 sonra gıttım 18/18,5/19 mm 3 tane yumurtam olmuŞtu akŞamda Çatlatma ıĞnemı olcam c.tesı aŞılamam olacak ınŞallah tutar...yanı anlayacaĞın yumurta takıbı kullandıĞın ılaÇ veya ıĞneye gÖre yapılıyo ve onların vereceĞı cevaba gÖre ÇaĞırıyo kontrole ben ılk 15 gÜnde 4 gÜnde bır gıttım gelıŞmeye baŞlayınca 6 gÜn sınra.ve benım yumurtalarım 23.gÜn bÜyÜdÜ...yanı o tamamen sana baĞlı bende pko var send e sorun ne gÖrÜŞmek Üzere canım benım ıÇın dua et ne olur?
Aynen dogal yolla deniyoruz ağustostan beri doktor kontrolündeyiz ama aşılama vs. yapılmadı henüz. İnşallah sizinkisi tutar bu ayHayırlısı olsun inşallah ben de korkuyorum virüsten ama dün aşılamamı oldum. Doğalıyla aynıymış aslında. 5 yumurta süpermiş o yüzden dikkatimi çekti canım sonucunu merak etmiştim. Biliyorsun 2 yumurtan bile olsa doktorlar çoğul gebelik olabilir diyor. Siz doğal yolla mı deniyorsunuz. ALLAH çok büyük ol dediği zaman olacak herşey pes etme sakın
Amin canım inşallah hepimiz hamile oluruz bu ay. Doğal deneyecektik aslında aşılamaya döndük eşimi çok zor ikna ettim. Dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok Allah gülsün yüzümüzeAynen dogal yolla deniyoruz ağustostan beri doktor kontrolündeyiz ama aşılama vs. yapılmadı henüz. İnşallah sizinkisi tutar bu ay![]()
Evet bir platformda arkadaştan duydum 5 yumurtası varmış ama birisi erken çatladığı için toplanmamış doğal yolla deneyin demişler.ne yazık ki olumsuz sonuçlanmış gebelik olmamış.arkadaşlar selam bende bugün yumurta aldırmaya gittim fakat erken çatlamış, o yüzden alınmadı. Bu şekilde birşey duydunuz mu ?