yumurtlama takibi yaptıran arkadaslar tüm ayrıntılarıyla burada bulusalım

bende şubat ayından bri yaptırıyorum ilk ay bir tane yumurtam oluşmuştu ama negatif 2. ve 3. ay yumurtalarım glişmedi serephone kullanıyorum bu ay doktor ilacın dozunu arttırdı bir tane yumurta oluşmuştu olgun.Çatlatma iğnemi vurdum bekliyorum.

merhaba ben 23 yaşindayım 4 yıllık evliyim ve hala bebegimiz yok bütün tahlilleri yaptırdık bende insülin direnci çok yüksek başka herşey normal hiçbir sorun yok şimdi tekrar doktora gitmeye başladım klomen ve glucofen 1000 mg tb verdi onları kullanıyorum yumurta takibine başlayacaklar 19 mayısta doktora gidip muayene olucam inşallah bebegim olur

merhaba ben 23 yaşindayım 4 yıllık evliyim ve hala bebegimiz yok bütün tahlilleri yaptırdık bende insülin direnci çok yüksek başka herşey normal hiçbir sorun yok şimdi tekrar doktora gitmeye başladım klomen ve glucofen 1000 mg tb verdi onları kullanıyorum yumurta takibine başlayacaklar 19 mayısta doktora gidip muayene olucam inşallah bebegim olur

bende yumurta takibine başladım klomen kullandım şimdi adetim 14. gün doktora muayeneye gidecem bakalım hayırlısı ne olacak

Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Dün 12. Gunumdu gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmaliydi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Gercektem kucuk mu sorun mu bu ? Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi nasil buyutebilirim ?Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler

Merhaba kızlar yeni katildım araniza. Son 2 aydır klomen kullanıyorum adet döngüm 25-29 arası değişiyor. Geçen ay 3 tane yumurtam oluştu maalesef bebiş yoktu ama bu ay 11.günümde yani dün yapılan muayenede14-15mm.lik 5 tane yumurtam varmış. Doktor bu ay es geçeceğiz beşizin olabilir dedi. Açıkcasi es geçmek istemiyorum bu durumlari yaşayan var mı?

Merhaba kızlar yeni katildım araniza. Son 2 aydır klomen kullanıyorum adet döngüm 25-29 arası değişiyor. Geçen ay 3 tane yumurtam oluştu maalesef bebiş yoktu ama bu ay 11.günümde yani dün yapılan muayenede14-15mm.lik 5 tane yumurtam varmış. Doktor bu ay es geçeceğiz beşizin olabilir dedi. Açıkcasi es geçmek istemiyorum bu durumlari yaşayan var mı?
Merhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı

Hala tedavi sürecindeyim ama virüs nedeniyle bu ay doktorla olan randevumuzu askıya aldık
Hayırlısı olsun inşallah ben de korkuyorum virüsten ama dün aşılamamı oldum. Doğalıyla aynıymış aslında. 5 yumurta süpermiş o yüzden dikkatimi çekti canım sonucunu merak etmiştim. Biliyorsun 2 yumurtan bile olsa doktorlar çoğul gebelik olabilir diyor. Siz doğal yolla mı deniyorsunuz. ALLAH çok büyük ol dediği zaman olacak herşey pes etme sakın

Canım ne kullanıyosun ıĞne ılaÇ hangısı ?benım ılaÇla bÜyÜmedı ıĞne kullandım gÖbekten vurulan 9 gÜn hıÇ bÜyÜmedı.sonra kalÇadan menogon vurundum 3 gÜn gıttım kontrole gelıŞme var dedı ama dozu arttırdı dozu artırdıktan sonra 6 gÜn vurundum gıttım 3 mm olan yumurtam 14.5 mm olmuŞ.sonra 2 gÜn daha vurun gel bakalım dedı 2 sonra gıttım 18/18,5/19 mm 3 tane yumurtam olmuŞtu akŞamda Çatlatma ıĞnemı olcam c.tesı aŞılamam olacak ınŞallah tutar...yanı anlayacaĞın yumurta takıbı kullandıĞın ılaÇ veya ıĞneye gÖre yapılıyo ve onların vereceĞı cevaba gÖre ÇaĞırıyo kontrole ben ılk 15 gÜnde 4 gÜnde bır gıttım gelıŞmeye baŞlayınca 6 gÜn sınra.ve benım yumurtalarım 23.gÜn bÜyÜdÜ...yanı o tamamen sana baĞlı bende pko var send e sorun ne gÖrÜŞmek Üzere canım benım ıÇın dua et ne olur?
İkizleriniz mi oldu sizinde 😊

arkadaşlar selam bende bugün yumurta aldırmaya gittim fakat erken çatlamış, o yüzden alınmadı. Bu şekilde birşey duydunuz mu ?

Hayırlısı olsun inşallah ben de korkuyorum virüsten ama dün aşılamamı oldum. Doğalıyla aynıymış aslında. 5 yumurta süpermiş o yüzden dikkatimi çekti canım sonucunu merak etmiştim. Biliyorsun 2 yumurtan bile olsa doktorlar çoğul gebelik olabilir diyor. Siz doğal yolla mı deniyorsunuz. ALLAH çok büyük ol dediği zaman olacak herşey pes etme sakın
Aynen dogal yolla deniyoruz ağustostan beri doktor kontrolündeyiz ama aşılama vs. yapılmadı henüz. İnşallah sizinkisi tutar bu ay🙏

Aynen dogal yolla deniyoruz ağustostan beri doktor kontrolündeyiz ama aşılama vs. yapılmadı henüz. İnşallah sizinkisi tutar bu ay🙏
Amin canım inşallah hepimiz hamile oluruz bu ay. Doğal deneyecektik aslında aşılamaya döndük eşimi çok zor ikna ettim. Dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok Allah gülsün yüzümüze 🤲

arkadaşlar selam bende bugün yumurta aldırmaya gittim fakat erken çatlamış, o yüzden alınmadı. Bu şekilde birşey duydunuz mu ?
Evet bir platformda arkadaştan duydum 5 yumurtası varmış ama birisi erken çatladığı için toplanmamış doğal yolla deneyin demişler.ne yazık ki olumsuz sonuçlanmış gebelik olmamış.

Kızlar merhaba dün doktora gıttım 28 ml yumurta var dedı böyle olup gebe kalan varmı

Arkadaşlar merhaba benim 12. Günüm ve yumurta 16ml dedi doktor .. tahminimce iki gün sonra çatlar dedi pazartesi gel bakalım dedi ... Sizin yunurtaniz kaç ml iken çatladı kendiliginden

IMG-20200703-WA0023.webp
IMG-20200703-WA0023.webp
IMG-20200703-WA0023.webp

Back
X