Yumurtlama takibi

simomays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
309
102
33
29
Merhaba, 6 ay once yasadigim dusukten beri hala hamile kalamadim. Bu ay yumurtlama takibi yaptirmak istiyorum. Iki ay once hormonlarima baktirmistim hepsi normaldi. Ne zaman doktora gitmem lazim regl olunca mi?

Merhaba, 6 ay once yasadigim dusukten beri hala hamile kalamadim. Bu ay yumurtlama takibi yaptirmak istiyorum. Iki ay once hormonlarima baktirmistim hepsi normaldi. Ne zaman doktora gitmem lazim regl olunca mi?
Evet hasta olduğunda doktoruna gidersin senin için takip başlatır canım

Tesekkur ederim o zaman reglmin ikinci gunune randevu aliyim. Ilac vs veriyorlar mi ya da ilk aydan catlatma ignesi yapiyorlar mi biliyor musun?
Önce bakarlar yumurtlama günün kalitene falan ama ilk aydan yapmıyorlar diye biliyorum seni takip edecek

İlaç veriyorlar genelde yumurta için
Bende surekli basit kist olup geciyor, en son bir ay once yumurtlaman yakin cok guzel duruyor demisti doktor kontrole denk gelmisti, ama ustunden iki ay gecti olmadi hala. Catlamiyor olabilir diye dusunuyorum

Bende surekli basit kist olup geciyor, en son bir ay once yumurtlaman yakin cok guzel duruyor demisti doktor kontrole denk gelmisti, ama ustunden iki ay gecti olmadi hala. Catlamiyor olabilir diye dusunuyorum
Yumurtlama testi alsana evde kendin yap

Yumurtlama testi alsana evde kendin yap
Aldim hep kullaniyorum zaten, yumurtlama goruyorum ama olmadi. Mesela bu ay dogru duzgun bir pik goremedim. Ocak ayinda ilk kez denedik hemen hamile kaldim ama 8 haftalikken kalbi durdu. Ondan beri hala hamile kalamadim

Pkomu var sende canım
Hayir yok, rahmim yumurtaliklarim hormonlarim vs cok sukur iyi oldugunu soyluyor doktorum. Hatta birkac doktorada gorundum, hicbir sikinti yok kalirsin normal vs dediler. Bir rahim filmi ve sperm testi yaptirmadik onlar kaldi ama 1 yil dolmadigi icin istemediler

Canım peki folik asit kullanıyormusum

Bence sen başka bir doktora daha git istersen tek doktor olmaz ben 3 tane kadın doğuma gittim geçen ayda yumurtlamıştım bu ayda yumurtladım bu ay kontrollu bi şekılde denedık bakalım inşallah tutar

Merhaba genelde yumurta takibi için adetin ikinci yada üçüncü günü gel diyor doktorlar siz yinede danısın ona göre gidin

Bence sen başka bir doktora daha git istersen tek doktor olmaz ben 3 tane kadın doğuma gittim geçen ayda yumurtlamıştım bu ayda yumurtladım bu ay kontrollu bi şekılde denedık bakalım inşallah tutar
Canim gittim kendi doktorum disinda baska doktorlara da hepsi denemeye devam sikinti yok dedi, nasil oldu senin surecin? Ilac vs verdi mi catlatma ignesi yapti mi

Canim gittim kendi doktorum disinda baska doktorlara da hepsi denemeye devam sikinti yok dedi, nasil oldu senin surecin? Ilac vs verdi mi catlatma ignesi yapti mi
Yok ben 3 aydır denıyorum olmuyor banada bı sorun olmadığını söyledıler sadece folik asit kullanıyorum ve ovulasyon testi

Ben de doktora gittim gebelik için yumurtam gelişmişti birlikte olacağım günleri söyledi olduk cuma günü doktor 3 veya 4 güne çatlar demişti sabah hafif bi kırmızı kan geldi peçeteye acaba neden olabilir ağrım da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…