Evet hasta olduğunda doktoruna gidersin senin için takip başlatır canımMerhaba, 6 ay once yasadigim dusukten beri hala hamile kalamadim. Bu ay yumurtlama takibi yaptirmak istiyorum. Iki ay once hormonlarima baktirmistim hepsi normaldi. Ne zaman doktora gitmem lazim regl olunca mi?
Tesekkur ederim o zaman reglmin ikinci gunune randevu aliyim. Ilac vs veriyorlar mi ya da ilk aydan catlatma ignesi yapiyorlar mi biliyor musun?Evet hasta olduğunda doktoruna gidersin senin için takip başlatır canım
Önce bakarlar yumurtlama günün kalitene falan ama ilk aydan yapmıyorlar diye biliyorum seni takip edecekTesekkur ederim o zaman reglmin ikinci gunune randevu aliyim. Ilac vs veriyorlar mi ya da ilk aydan catlatma ignesi yapiyorlar mi biliyor musun?
Bende surekli basit kist olup geciyor, en son bir ay once yumurtlaman yakin cok guzel duruyor demisti doktor kontrole denk gelmisti, ama ustunden iki ay gecti olmadi hala. Catlamiyor olabilir diye dusunuyorumİlaç veriyorlar genelde yumurta için
Yumurtlama testi alsana evde kendin yapBende surekli basit kist olup geciyor, en son bir ay once yumurtlaman yakin cok guzel duruyor demisti doktor kontrole denk gelmisti, ama ustunden iki ay gecti olmadi hala. Catlamiyor olabilir diye dusunuyorum
Aldim hep kullaniyorum zaten, yumurtlama goruyorum ama olmadi. Mesela bu ay dogru duzgun bir pik goremedim. Ocak ayinda ilk kez denedik hemen hamile kaldim ama 8 haftalikken kalbi durdu. Ondan beri hala hamile kalamadimYumurtlama testi alsana evde kendin yap
Pkomu var sende canımAldim hep kullaniyorum zaten, yumurtlama goruyorum ama olmadi. Mesela bu ay dogru duzgun bir pik goremedim. Ocak ayinda ilk kez denedik hemen hamile kaldim ama 8 haftalikken kalbi durdu. Ondan beri hala hamile kalamadim
Hayir yok, rahmim yumurtaliklarim hormonlarim vs cok sukur iyi oldugunu soyluyor doktorum. Hatta birkac doktorada gorundum, hicbir sikinti yok kalirsin normal vs dediler. Bir rahim filmi ve sperm testi yaptirmadik onlar kaldi ama 1 yil dolmadigi icin istemedilerPkomu var sende canım
Canım peki folik asit kullanıyormusumHayir yok, rahmim yumurtaliklarim hormonlarim vs cok sukur iyi oldugunu soyluyor doktorum. Hatta birkac doktorada gorundum, hicbir sikinti yok kalirsin normal vs dediler. Bir rahim filmi ve sperm testi yaptirmadik onlar kaldi ama 1 yil dolmadigi icin istemediler
Evet kullaniyorum, yani gorunurde hicbir sey yok acaba tuplerde vs bir sey olabilir mi diye dusunuyorum ama hamile de kaldim belki sonrasinda olmusturCanım peki folik asit kullanıyormusum
Merhaba genelde yumurta takibi için adetin ikinci yada üçüncü günü gel diyor doktorlar siz yinede danısın ona göre gidinBende surekli basit kist olup geciyor, en son bir ay once yumurtlaman yakin cok guzel duruyor demisti doktor kontrole denk gelmisti, ama ustunden iki ay gecti olmadi hala. Catlamiyor olabilir diye dusunuyorum
Canim gittim kendi doktorum disinda baska doktorlara da hepsi denemeye devam sikinti yok dedi, nasil oldu senin surecin? Ilac vs verdi mi catlatma ignesi yapti miBence sen başka bir doktora daha git istersen tek doktor olmaz ben 3 tane kadın doğuma gittim geçen ayda yumurtlamıştım bu ayda yumurtladım bu ay kontrollu bi şekılde denedık bakalım inşallah tutar
Yarin regl olacagim muhtemelen, carsamba gunune randevu aldim. Belki rahim filmide cektiririm bu ayMerhaba genelde yumurta takibi için adetin ikinci yada üçüncü günü gel diyor doktorlar siz yinede danısın ona göre gidin
Yok ben 3 aydır denıyorum olmuyor banada bı sorun olmadığını söyledıler sadece folik asit kullanıyorum ve ovulasyon testiCanim gittim kendi doktorum disinda baska doktorlara da hepsi denemeye devam sikinti yok dedi, nasil oldu senin surecin? Ilac vs verdi mi catlatma ignesi yapti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?