Yumurtlama takibi

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Arkadaşlar bat 19 Mayıs yumurtlamam 3/4/5 Mayıs gösteriyordu.
Fakat ben uygulamadan gitmedim bu ay sık gün aşırı ilişki şeklinde devam etme kararı aldım.
Bugün 3 Mayıs ve yoğun bi yumurtlama akıntım geldi.
Yumurtlama döneminde ilişki diyorlar ya hani şimdi ben bunu gördük bugün mü birliktelik yaşamalıyım yarın mı? Ben yarın düşünüyordum. Çünkü gün aşırı şeklinde devam ediyorum bu ay .
Son 6 mayısta birliktelik yaşayabileceğim eşimle çünkü şehir dışına gidiyor.
Şuana kadar yaşadığım tarihleri söyleyim size bide tutar mı ihtimal var mı onunda söylerseniz sevinirim.
Adetim 25 nisanda bitti değerlendirme tarihlerim 26/28/30/2 Mayıs 4 ve 6 değerlendirilen son olarakta sizce bugünde değerlendirmem gerekir mi?

Ben değerlendiricektim aslında ama yarın dedim sonrasında baya akıntım heldi bugün fazlaca belki gece değerlendirim
Yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik öneriyorlar eğer eşinde sperm sorunu varsa 1 gün arayla birliktelik deniyor bir gebenin günlüğünü takip ediyorum o öyle anlatıyordu canım

Yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik öneriyorlar eğer eşinde sperm sorunu varsa 1 gün arayla birliktelik deniyor bir gebenin günlüğünü takip ediyorum o öyle anlatıyordu canım
Ben 1 gün arayla denedim eşim doktora gitmedi henüz bizim 3. Deneme olcak bu ay önceki 2 ay peşpeşe denedim de olmadı

Ovülasyon testi kullanıyor musun canım
Hayır yapmadım şuanlık düşünmedim o değilde ben bugün baya ev temizi yaptım indir kaldır derken saatlerdir eğer suan döllenme aşamasında ise etkilenir mi yaptıklarım yüzünden acaba ya

Hayır yapmadım şuanlık düşünmedim o değilde ben bugün baya ev temizi yaptım indir kaldır derken saatlerdir eğer suan döllenme aşamasında ise etkilenir mi yaptıklarım yüzünden acaba ya
Valla benimde yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti bende ev temizliği yaptım eğer bebiş varsa da bir şey olmamıştır umarım 🙏🏼

Back
X