Yumurtlama takibi

hillos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
15
1
1
Kızlar merhaba şimdi adet düzensizliğim mevcut bu düzensizlik de genelde kullandığım ilaçlardan kaynaklı oluyor bazen de stresten oluyor adetim de aksama oluyor yani günü uzuyor bundan ötürü de yumurtlamamı takip edemiyorum gebelik de düşünüyorum ama yumurtlama günümü de takip etmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim nasıl öğrenebilirim yumurtlama günümü birkaç adet programı var ona göre bakıyorum onlar yumurtlama günü mü hesap ediyorlar ama adet düzensizliğim olduğu için yani yumurtlama günümün doğru olmadığından yanayım bunu tam olarak nasıl öğrenebilirim

Ama adet düzensizliği var.Diyelimki ovülasyon testi aldım yaptım gün belli oldu sonra ki adetim gecikti diyelim o zamanda ovülasyon dönemi de değişmez mi
Ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyor genellikle ☺️ ovulasyon tarihi değiştikçe adet tarihi de değişik bunu da testle takip edebilirsiniz

Aslında hiç bir şey yok gebe de kalmak istiyorym bir türlü de olmuyor bende bu ay adet olduktan sonra uygulamanın hesapladıgı ovülasyona göre gebrlik planı yapayım dedim dw genelde yanlış hesaplıyormuş uygulama birdd buraya sordum

Aslında hiç bir şey yok gebe de kalmak istiyorym bir türlü de olmuyor bende bu ay adet olduktan sonra uygulamanın hesapladıgı ovülasyona göre gebrlik planı yapayım dedim dw genelde yanlış hesaplıyormuş uygulama birdd buraya sordum
Yok uygulamaya hiç bakma canım herkesin tarihi farklı oluyor mutlaka bir test al

Uygulamaya bakma, uygulamaya göre yumurtlamıyoruz ovulasyon testi ile piki gördüğün zaman ilişkiye girmeyi dene

Back
X