Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibine rağmen hamile kalamadim.. Neden??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bu sekil oldu bügün..adetimin 10uncu günü cok erken ben 29-30 günde bi adet oluyom normalde..

Eklentiler

• 20230531_160853.webp
    135,5 KB · Görüntüleme: 148
Merhaba canım regl kanama bitmeden önce mi ilişkiye başlıyorsunuz gebelik olasılığı var mı ki öyle normalde yumurtlama dönemi dışında gebelik oluşmuyor diyor doktorlar

Merhaba canım regl kanama bitmeden önce mi ilişkiye başlıyorsunuz gebelik olasılığı var mı ki öyle normalde yumurtlama dönemi dışında gebelik oluşmuyor diyor doktorlar
Canim merhaba. biraz yanliş anlaşilmişim.O gün adetimin 4üncü günüydü ve bitmesini bekliyordum. 6-8 gün sürüyor benim adetim ve hemen 8inci gün basliyorum ardindan. Yumurtlama takibi yapiyorum ve fark ettim ki 11inci ila 13üncü gün arasi yumurtluyorum. Bu sebepten acele etmem gerekiyor.

Ben yanlış anlamışim.canim kusura bakma peki biter bitmez hergün mu değerlendiriyorsunuz yoksa iki günde bir yada bir gün var birgun yok olarak mi benimde bir yıl olacak nerdeyse evliliğim henüz nasip olmadı daha eşimde sperm sayısı ve hareketi düşük şuan ilaç kullanıyor bende bu ay ovulasyon testi kullanıp deniyecem.nasip artık RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…