Inşallah kisa zamanda iki çizgi görmeyi Allah bize de nasip eder. 4 senelik evliyiz ve bu sene bizde artik hersey tamam cocuk için haziriz dedik ve bu kararı aldıktan hemen sonra sanki olacakmiş gibi bi düsünceye kapildik. Ama Allah ne zaman isterse o zaman nasip. Bize güzel bir ders oldu 1 aydir eşim ve ben takviyelere basladik insallah etkisini görmeyi umarak bekliyoruz. Adetimin 4üncü günü, biter bitmez calismalara devam.
Merhaba canım regl kanama bitmeden önce mi ilişkiye başlıyorsunuz gebelik olasılığı var mı ki öyle normalde yumurtlama dönemi dışında gebelik oluşmuyor diyor doktorlar
Merhaba canım regl kanama bitmeden önce mi ilişkiye başlıyorsunuz gebelik olasılığı var mı ki öyle normalde yumurtlama dönemi dışında gebelik oluşmuyor diyor doktorlar
Canim merhaba. biraz yanliş anlaşilmişim.O gün adetimin 4üncü günüydü ve bitmesini bekliyordum. 6-8 gün sürüyor benim adetim ve hemen 8inci gün basliyorum ardindan. Yumurtlama takibi yapiyorum ve fark ettim ki 11inci ila 13üncü gün arasi yumurtluyorum. Bu sebepten acele etmem gerekiyor.
Canim merhaba. biraz yanliş anlaşilmişim.O gün adetimin 4üncü günüydü ve bitmesini bekliyordum. 6-8 gün sürüyor benim adetim ve hemen 8inci gün basliyorum ardindan. Yumurtlama takibi yapiyorum ve fark ettim ki 11inci ila 13üncü gün arasi yumurtluyorum. Bu sebepten acele etmem gerekiyor.
Ben yanlış anlamışim.canim kusura bakma peki biter bitmez hergün mu değerlendiriyorsunuz yoksa iki günde bir yada bir gün var birgun yok olarak mi benimde bir yıl olacak nerdeyse evliliğim henüz nasip olmadı daha eşimde sperm sayısı ve hareketi düşük şuan ilaç kullanıyor bende bu ay ovulasyon testi kullanıp deniyecem.nasip artık RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH