Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kiziniza ovu testi hangi durumda iken kaldiniz sık ilişki ile kaldinizLadytimer kullanıyorum aynı zamanda ovulasyon testi henüz Hamile kalamadım
Ama kızıma ovulasyon testi kullanarak ilk Aydan Hamile kalmıştım
MerhabaMerhaba kiziniza ovu testi hangi durumda iken kaldiniz sık ilişki ile kaldiniz
merhaba canım bende o takvimi kullanıyorum takvimde belirtilen tarihlerdemi ilişki oldu nasıl uyguladın acaba bende çok istiyorum bebekTakvimim 'i kullandım halen gebelik takvimi olarak kullanıyorum![]()
merhaba canım bende o takvimi kullanıyorum takvimde belirtilen tarihlerdemi ilişki oldu nasıl uyguladın acaba bende çok istiyorum bebek![]()
bende o takvimi kullanıyorum hep gün aşırı deniyordum bu ay yumurtlama haftamda hergün ilişki denedim sadece 1 gün denemedim bakalım oldumu :)evet cnm sadece yumurtlama haftama girince kontrol ediyodum
bende o takvimi kullanıyorum hep gün aşırı deniyordum bu ay yumurtlama haftamda hergün ilişki denedim sadece 1 gün denemedim bakalım oldumu :)
amin cnm sağlıkla gelsin bebişin inşallah :)hayırlısı cnım Allah gönlüne göre versin![]()
amin cnm sağlıkla gelsin bebişin inşallah :)