Yumurtlama tarihimi hesaplamada yardımcı olur musunuz?

santrifuj

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
126
107
18
28
Merhaba ben gebelik düşünüyorum son 4 aylık regl tarihimi yazsam yumurtlama tarihine yardımcı olur musunuz?

8 Mayıs
13 Haziran (beş gün gecikme olmuştu)
9 Temmuz
Beklenen adet tarihi: 6 Ağustos

26 mayısta kadın doğum muayene ettiğinde yumurtanın çatlamasına 2 gün var bebek düşünüyorsanız değerlendirin demişti.

Bu ay yumurtlama tarihim hangi zaman aralıklarında olur acaba?

Merhaba ben gebelik düşünüyorum son 4 aylık regl tarihimi yazsam yumurtlama tarihine yardımcı olur musunuz?

8 Mayıs
13 Haziran (beş gün gecikme olmuştu)
9 Temmuz
Beklenen adet tarihi: 6 Ağustos

26 mayısta kadın doğum muayene ettiğinde yumurtanın çatlamasına 2 gün var bebek düşünüyorsanız değerlendirin demişti.

Bu ay yumurtlama tarihim hangi zaman aralıklarında olur acaba?

Regli başlangıcından 20 gün sonra olarak hesaplamış. Normalde 14 gün olarak hesaplanır ancak her kadında tabi ki farklıdır. Buna göre 29 temmuz yumurtlama olması lazım. Yakın tarihlerde test yaparak pik yaptığı günü tespit edebilirsiniz

Canım değişiyor bu ya şimdi ne desek yanlış olur ortalama genelde 12 ile 18 günler ama gebelik düşünüyor isen düzenli ilişki var ise bir gün mola şeklinde yada bir gün yapıp iki gün mola. Ama garanti olsun der isen 😃 bir gün ilişki bir gün mola olsun

Sanki sürekli yumurtluyorum gibi anlamadım ben de ateş basıyor hep 😄 bu ay yumurtlama testi almayayım çok strese girerim öyle, bir gün mola bir gün ilişki yoluyla devam ederim eğer olmaz da eylüle kalırsam o zaman test alırım

Sanki sürekli yumurtluyorum gibi anlamadım ben de ateş basıyor hep 😄 bu ay yumurtlama testi almayayım çok strese girerim öyle, bir gün mola bir gün ilişki yoluyla devam ederim eğer olmaz da eylüle kalırsam o zaman test alırım
Kendini en iyi sen bilirsin ama hiç streslik bir şey değil. Ben bir kutu test aldım ilk denediğim ay hamile kaldım hem de sadece 4 adet kullanmıştım ☺️ yani teste güvenebilirsin canım, eylüle kadar uzatma bence.

Bizim bat tarihimiz aynı bende ovulasyon testi var ama tahminimce 21 temmuz

Back
X