- Konu Sahibi azrayagmur
-
sayın hocam.
bazı sitelerde son 3 aydaki regl tarihlerinin ilk günlerini girdiğimizde yumurtlama tarihlerini ortalama olarak belirtiyor. bende tarihlerimi girdiğimde 1 haziran 6 haziran arası yumurtlama için en uygun zaman olarak gözüküyor. fakat kendi doktorum ilkgünden 10.12.14.16. günlerde şansın var diyor.o tarihlerde 7 haziranla 13 haziran arası. ozamanda yumurtlama tarihlerim 1 hafta atıyor. Hangi tarihler doğru pek anlayamadım. şuan reglime 4 gün var beni bilgilendirirseniz, en azından bu ay gebelik oluşma şansım olup olmadığını öğrenirim
Son üç aylık adet tarihleriniz de yazarsanız ben de internet sitesi kadar bilgi sahibi olup cevaplayabilirim:uhm:
27 mayıs
2 mayıs
8 nisan
bu arada Hocam pazar günü regl olmam gerek fakat dün gece çok çok az turuncu renkte akıntı geldi. Arkadaşlarım bebek rahime yerleşince o şekilde akıntı gelir dediler. sizce hamile olma şansım varmı bilmiyorumkismile
doktor bey iyi günler ben mayıs ayında 6 mayıs ta adet oldum haziran ayında da 7 haziran benim yumurtlama günüm hangi gündür acaba cevaplarsanız sevinirim
Hocam bugün gebelik testi yaptım. 2 çizginin c olanı belirgin t olanı silik çıktı. pazar regl günüm ama bugün gidip kan testi yaptırayımmı yoksa 2 gün daha beklesem mi bilmiyorumkismile
Hocam reglım gecikti kan aldırmaya gittim. 2 haftalık hamileyim değerilerim 129,36. şuanda kendi jinekoloğuma ulaşamıyorum sizce başlangıç için normal bir değermi...
ben geçen sene bir düşük yapmıştım değerleri çok düşüktü
hocam birşeyi daha ilave etmek istiyorum. 4 gündür şuandada dahil turuncu birşeyler çok az gelmeye devam ediyor. ama hiç ağrım sızım yok, acil doktoruma görünmem gereklimi ??
25 haziran. Adetinizin 14-16-18. günlerinde gebe kalma ihtimaliniz yüksek
teşekkür ederim gün aşırı ilişki mi öneriyorsunuz yoksa 14 ile 18 arasında her gün ilişki şeklinde mi?
TebriklerHocam reglım gecikti kan aldırmaya gittim. 2 haftalık hamileyim değerilerim 129,36. şuanda kendi jinekoloğuma ulaşamıyorum sizce başlangıç için normal bir değermi...
ben geçen sene bir düşük yapmıştım değerleri çok düşüktü
hocam birşeyi daha ilave etmek istiyorum. 4 gündür şuandada dahil turuncu birşeyler çok az gelmeye devam ediyor. ama hiç ağrım sızım yok, acil doktoruma görünmem gereklimi ??
Merhaba doktor bey,
daha önce 36 gün düzenli olan adet döngüm geçtiğimiz ay 41.gün oldu.Başka hiç bir şikayetim yok.Bu ay doktoruma gideceğim ama sizin fikrinizi almak istedim.Teşekkürler...
mrb doktor bey bizde bebek dusunuyoruz ben hep adet oldugum tarihin bes gun oncesi olurdum ne zaman bebek istedik tarihler degisti 23 nisan 24 mayis 13 haziran 11 temmuz sizce benim gebe kalma sansim hangi tarihler bu arada bende kiztte var dr um bebek icin problem tok dedi onunda etkisi olurmu bilmem ama kist bir senedir var tarihlerim yine ayniydi bes gun once uzun oldu biraz ozurdilerim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?