Yumurtlama tarihlerini tutturamıyor muyum? 🤦🏻‍♀️

Evet gün aşırı ilişki olursa afedersiniz yumurtlama gününe insana enerji ve sabır kalmıyor. Ben de tamam dedim çıktım ama yine sipariş verdim ovülasyon testi ben böyle daha iyi görebiliyorum
gerçekten işten gelip yemek ye kaldır insan uyuyakalıyor bazen gün aşırı bana ters valla yapamam öyle bi enerjim yok :)))))

Bence belirtim yok. Zaten adet belirtileriyle çok benzer olduğu için bilemiyorum artık. Düşünmemeye çalışıyorum stres olmasın diye ama elde değil. İnşallah olur en hayırlı zamanda, doktor kontrolü de destekler tabi. Ben eczaneden takviye aldım kendime de eşime de böyle multivitamin gibi ama özellikle doğurganlık için. Kadın ve erkek icin ayrı içerikli. Doktor öyle bir şey de önerir belki

bende omega 3 demir kullandım bu ay.bekliyorum bakalım nolacak

Merhaba ben de yazın düşünüyorum nasipse öncesinde kadın doğuma gittim kontrole herhangi bir şey var mı öncesinden önlem alalım diye doktorun üstüne basarak söylediği şey kesinlikle strest, kaygı yapmıyorsun oldukça etkiliyormuş o yüzden yazınızı görünce eklemek istedim dilerim en kısa sürede müjdeli haber alırsınız

Evet olabilir 28–29 günde düzenli adet gören biri de her ay aynı gün yumurtlamak zorunda değil. Bir ay 14. gün, başka bir ay 16–17. gün olabilir ve adet yine zamanında gelir. O yüzden geç yumurtlama illa regl gecikmesi yapmaz. Siz yumurtlama günü ve sonrasında ara veriyorsanız, verimli günlerin bir kısmını kaçırıyor olabilirsiniz. Kimyasal gebelik yaşamış olman da gebeliğin oluşabildiğini gösteriyor, bu güzel bir işaret Belki birkaç ay ovulasyon testine dönmek ya da 10–18. günler arası gün aşırı denemek daha rahatlatıcı olur.

ay amin canım hepimizin gönlüne göre versin inş

`