Hormonlarimda Porolaktin Ostradiol vs vs sayfalarda sonuçla geziyorum elimde hastanede valla :) hepsi iyi çıktı şükür hatta doktorum acele etme okur dedi benim adetlerim20 gun falan gecikiyordu gecikmeye rağmen gebe olmayınca tekrar gittim yumurtalik takibi istedi takipte de iste yumurtaların buyumedigini gördü. Bı sonraki adetinde gel ilaç başlıcam dedi ultrason raporunun kenarına klo diye bı not aldı muhtemelen kelimem başlıcam. Bakalım 17 şinde Regl olmam gerek inşallah yine gecikmezde gider baslarım bı an önce ilaca da olumlu sonuclar alırız Allah'ın izniyle.
anladım canım hormonlarının normal seviyede olmasına sevindim. inşallah bi an önce çözülür problem
Kızlar ben de kızıma yumurta takibiyle hamiş kalmıştım. İlk ay doktor hiçbir ilaç vermeden ultrasonla takip edip ne olduğna baktı.. Yumurtamın çatlamadığını görünce 2. ay klomen ve gonal-f verdi. Yine çatlamadı. 3. ay kendi haline bırakalım dedi, yine ilaçsız takip yaptı,bu defa çatladı ve hamiş kaldım..
işte ben de o takip hiç yapılmadı. yumurtalara adetin üçüncü günü bakıldı gttiğim doktorlar güzel dedi. kendi haline bırakılıp bakılmadı hep klomen ya da çatlatma iğnesi kullandığımda belli günler çağırıp baktı.
gonal -f nedir canım çatlatma iğnesi mi?
yoksa şu göbekten yapılan iğneler mı?