Yumurtlama tedavisi gören bayanlar

Hormonlarimda Porolaktin Ostradiol vs vs sayfalarda sonuçla geziyorum elimde hastanede valla :) hepsi iyi çıktı şükür hatta doktorum acele etme okur dedi benim adetlerim20 gun falan gecikiyordu gecikmeye rağmen gebe olmayınca tekrar gittim yumurtalik takibi istedi takipte de iste yumurtaların buyumedigini gördü. Bı sonraki adetinde gel ilaç başlıcam dedi ultrason raporunun kenarına klo diye bı not aldı muhtemelen kelimem başlıcam. Bakalım 17 şinde Regl olmam gerek inşallah yine gecikmezde gider baslarım bı an önce ilaca da olumlu sonuclar alırız Allah'ın izniyle.

anladım canım hormonlarının normal seviyede olmasına sevindim. inşallah bi an önce çözülür problem

Kızlar ben de kızıma yumurta takibiyle hamiş kalmıştım. İlk ay doktor hiçbir ilaç vermeden ultrasonla takip edip ne olduğna baktı.. Yumurtamın çatlamadığını görünce 2. ay klomen ve gonal-f verdi. Yine çatlamadı. 3. ay kendi haline bırakalım dedi, yine ilaçsız takip yaptı,bu defa çatladı ve hamiş kaldım..

işte ben de o takip hiç yapılmadı. yumurtalara adetin üçüncü günü bakıldı gttiğim doktorlar güzel dedi. kendi haline bırakılıp bakılmadı hep klomen ya da çatlatma iğnesi kullandığımda belli günler çağırıp baktı.

gonal -f nedir canım çatlatma iğnesi mi?

yoksa şu göbekten yapılan iğneler mı?

hayırlı sabahlar kızlar ben yeni katıldım aranıza...ben tam 1 yıllık evliyim ilk aylar korunmuştuk daha sonra bebiş istedik ve benm lh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim.bundan dolayı yumurtam çatlamıyodu yada geç çatlıodu. evliliğimin 7.ayında kendiliğimden hamile kaldım.fakat geç farkettiğimiz için birsürü migren için ilaç kullanıp serum yemiştim.ben buna yoruyorumki bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu.aldırmak zorunda kaldım. :43: daha sonra 4 ay korunma verdi doktorumuz bize.sonrasında 4,5 cm bir kist oluşmuş bende 1 ayda doğm kontrol hapı kullandım.işte geçen ayda klomene başladık sol tarafta 3 sağ tarafta 1 19mm lik yumurtalar oluştu çatlatma iğnesi vuruldum fakat tutmadı.ve kırmızıları gördüm. :((( bugün doktora gidicem klomenden sonra kist oluşma ihtimeli oluyomuş ona bakıcak eğer oluşmamışsa tekrar klomen kullancam galiba nolur dua edin bana.korkuyorum benim bebişim olmaz diye:((((..Rabbim tüm isteyen herkse bebişlerini sağlıklı ve hayırlı versin inşAllah...

hayırlı sabahlar kızlar ben yeni katıldım aranıza...ben tam 1 yıllık evliyim ilk aylar korunmuştuk daha sonra bebiş istedik ve benm lh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim.bundan dolayı yumurtam çatlamıyodu yada geç çatlıodu. evliliğimin 7.ayında kendiliğimden hamile kaldım.fakat geç farkettiğimiz için birsürü migren için ilaç kullanıp serum yemiştim.ben buna yoruyorumki bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu.aldırmak zorunda kaldım. :43: daha sonra 4 ay korunma verdi doktorumuz bize.sonrasında 4,5 cm bir kist oluşmuş bende 1 ayda doğm kontrol hapı kullandım.işte geçen ayda klomene başladık sol tarafta 3 sağ tarafta 1 19mm lik yumurtalar oluştu çatlatma iğnesi vuruldum fakat tutmadı.ve kırmızıları gördüm. :((( bugün doktora gidicem klomenden sonra kist oluşma ihtimeli oluyomuş ona bakıcak eğer oluşmamışsa tekrar klomen kullancam galiba nolur dua edin bana.korkuyorum benim bebişim olmaz diye:((((..Rabbim tüm isteyen herkse bebişlerini sağlıklı ve hayırlı versin inşAllah...

canım bir kere hamile kalmışsın bak hamile kalabildiğini biliyorsun en azından. neden bi daha olmasın kı. çiftlerin sağlıklı olmasında bile her ay hamile kalma şansı %25 miş. Rabbim bir daha verir inşallah. doktorun ne söyledi peki bebeğinin durumu için başka sebepler olabilir mi? pıhtılaşma testi yaptırdın mı?

hayır canım aksine sperm hızını ve hareketini olumlu etkiliyo. eşimde vardı ameliyat oldu. o yüzden sormak istedigin bir şey varsa yardımcı olayım. ameliyattan ay sonra sperm testi verilıor.

doktorumuzun söylediğine göre sperm kalıtesi artıyo. sperm değerleri düşük olduğu için amleiyat olduk biz

canım ben 88 lıyım. inşallah canım iyiki de gitmissin.

hormon testleri derken hangi değerlere bakltı canım?

kızlar düzenli adet görenlerin yumurtası büyür ve çatlar di mi kesin yanı?

benim de içime kurt düstü acaba ben de sıkıntı var mın diye

canım bir kere hamile kalmışsın bak hamile kalabildiğini biliyorsun en azından. neden bi daha olmasın kı. çiftlerin sağlıklı olmasında bile her ay hamile kalma şansı %25 miş. Rabbim bir daha verir inşallah. doktorun ne söyledi peki bebeğinin durumu için başka sebepler olabilir mi? pıhtılaşma testi yaptırdın mı?

inşAllah Rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip eder inş sağlıklı ve hayırlı bebişler...doktor herşey normal bi sıkıntı yok döllenme anındaki bi sıkıntıdan dolayı kalbi durdu demişti.zaten patolojiyede gönderdik bi sorun çıkmadı. :((( herşey normal çıktı sadece lh yüksek biraz okadar
dua edin bugün 14.10 da doktora gidicem klomen kullanıp kırmızıları görünce gel bakalım kist oluşmuşmu dedi.inşaALLAH oluşmamıştır da direk klomene başlarız(aminnn)

inşAllah Rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip eder inş sağlıklı ve hayırlı bebişler...doktor herşey normal bi sıkıntı yok döllenme anındaki bi sıkıntıdan dolayı kalbi durdu demişti.zaten patolojiyede gönderdik bi sorun çıkmadı. :((( herşey normal çıktı sadece lh yüksek biraz okadar
dua edin bugün 14.10 da doktora gidicem klomen kullanıp kırmızıları görünce gel bakalım kist oluşmuşmu dedi.inşaALLAH oluşmamıştır da direk klomene başlarız(aminnn)

inşallah canım ben de oluşmamıştı inşallah sen de de olmaz

inşallah canım ben de oluşmamıştı inşallah sen de de olmaz

inşaALLAH canım yaaa:((( gittiğimde doktor hiç kist oluşmamış.direk tekrar klomene başlıcaz dese sonra gelsem 5 gün klomen içsem sonra ilişki önerse sonra meleğim benmle olmuş olsa ve ben çift çizgiyi görsem inşAllah Allahım yaaaaaaa çooooooooooooooook istiyorum.olmayıncada hiç olmucak diye korkuyorum

inşaALLAH canım yaaa:((( gittiğimde doktor hiç kist oluşmamış.direk tekrar klomene başlıcaz dese sonra gelsem 5 gün klomen içsem sonra ilişki önerse sonra meleğim benmle olmuş olsa ve ben çift çizgiyi görsem inşAllah Allahım yaaaaaaa çooooooooooooooook istiyorum.olmayıncada hiç olmucak diye korkuyorum

beklemek çok zor... zaman uzun.. o ay oldu oldu olmaza tam bir ay sonra şansın var. bu da insanı yıpratıyo

bende çok korkuyorum ama Rabbım inşallah gönlumuze göre verir

canm mrb gecmısı okurken dıkkt ettım sana ne yaptın kuzum ılac basladı mı doktorun durumun nedır merak ettım ? inşallah guzdel haberler verırsın canım

Back
X