4 Ekim yumurtlama olmuş 5 ekim catlamisArkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Bir gebenin günlüğü adlı instagram hesabından ovülasyon testi aldım ama yorumlayamadım. Sayfa sahibi de çok geç görüyor mesajları. Fotoğraf ekliyorum yorumlar mısınız? Yumurtlama olmuş mu? Bilen, uygulayan arkadaşlardan yorum bekliyorum
teşekkürler değerlendirme içinBirde niye hep farklı saatler de yaptınız genellikle ayni saatte yapılır
ayy inşallah bu konuya yazarım hamileliğimi. teşekkür ediyorumO zaman sıkıntı yokartık yapma
İnşallah canımayy inşallah bu konuya yazarım hamileliğimi. teşekkür ediyorum
instagramdan birgebeningünlüğü adlı sayfayı takibe alıp ordan iste canım. sayfasında güzel açıklamalar var. ben de ordan alıyorum hepya kızlar ben hiç yapmadım ovulasyon testi yardımcı olurmusunuz pco var iki tüp bebek denemem var ikiside düştü(
instagramdan birgebeningünlüğü adlı sayfayı takibe alıp ordan iste canım. sayfasında güzel açıklamalar var. ben de ordan alıytakip ettim
sağol canım takip ettim pcos var diye daha önce hiç denemedim , 3 ğün sonra yumurtlama ğünüm başlasammı acaba? adetlerim biraz düzensizdir biraz kilo verdim 4aydır düzenli oluyorum çok şükürinstagramdan birgebeningünlüğü adlı sayfayı takibe alıp ordan iste canım. sayfasında güzel açıklamalar var. ben de ordan alıyorum hep
Sen ovulasyon testini al adetin biter bitmez başla daha sonra yaptıkça buraya at yardımcı olurlar umarım hamiş kalırsın bir çok arkadaşımız kalıyor ovulasyonla özellikle bir gebenin günlüğü sayfasında görürsün kaç kez tüp benek denemesinden sonra ovulasyonla hamile kalanlarıya kızlar ben hiç yapmadım ovulasyon testi yardımcı olurmusunuz pco var iki tüp bebek denemem var ikiside düştü(
sağol canım benim önümüzde ki adette başlarım her günmü yapacgım:)Sen ovulasyon testini al adetin biter bitmez başla daha sonra yaptıkça buraya at yardımcı olurlar umarım hamiş kalırsın bir çok arkadaşımız kalıyor ovulasyonla özellikle bir gebenin günlüğü sayfasında görürsün kaç kez tüp benek denemesinden sonra ovulasyonla hamile kalanları
Evet kuzum hergün ve aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını keserek yapcaksımsağol canım benim önümüzde ki adette başlarım her günmü yapacgım:)
pcos olanlar da bu test yardımıyla hamile kalabiliyormuş. bence kesinlikle bir an önce alıp başlamalısın. çok kolay yapımı. ama benden bi küçük tavsiye. ben hem öğlen hem akşam yapıyorum. bazı aylar sadece öğlen ya da akşam çıktı çünkü. böyle yapmasaydım kaçırırdım. gerçi yine hamile kalamadım ama en azından yumurtlamayı gördümsağol canım takip ettim pcos var diye daha önce hiç denemedim , 3 ğün sonra yumurtlama ğünüm başlasammı acaba? adetlerim biraz düzensizdir biraz kilo verdim 4aydır düzenli oluyorum çok şükür
Bak burada açıklamaları yazıyor kuzumsağol canım benim önümüzde ki adette başlarım her günmü yapacgım:)
ay cok sağol canım ya sabahları işe gelmeden yapayım ozaman :)Evet kuzum hergün ve aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını keserek yapcaksım
allah gönlüne göre versin canım , adetimden sonra ki 13 ğünüm bugun başlasammı acaba?pcos olanlar da bu test yardımıyla hamile kalabiliyormuş. bence kesinlikle bir an önce alıp başlamalısın. çok kolay yapımı. ama benden bi küçük tavsiye. ben hem öğlen hem akşam yapıyorum. bazı aylar sadece öğlen ya da akşam çıktı çünkü. böyle yapmasaydım kaçırırdım. gerçi yine hamile kalamadım ama en azından yumurtlamayı gördüm
Kuzum attığım görseli gördün mü belirli saatleri var saatlere dikkat ederek ya akşam ya sabah yapay cok sağol canım ya sabahları işe gelmeden yapayım ozaman :)
amin canım hepimizinallah gönlüne göre versin canım , adetimden sonra ki 13 ğünüm bugun başlasammı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?