yumurtlama testi

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
37
kızlar merhaba,

bugün adetimin 5.günü,sizce yumurtlama testlerini yapmaya kaçıncı gün baslamalıyım ?

tesekküerler

Ben 28 gunde bir adet goruyorum 8. Gun basliyodum ne okur ne olmaz diye ama adetler duzensizse adet bitince baslanmali bence bazilarinin yumurtlama gunleri degisebiliyor eger duzensizlik varsa

cnm cevabın için tesekküurler , evet benim pkos var adetlerim düzensiz malesef bugun yapıyım bari bitane

İnsaallah yararli olur senin icin bendede pco yok ama tiroid var obun sayesinde baya kilo aldim simdi vermeye calisiyorum yuruyuse basladim insallah ters tepki yapmaz spor yapmam yumurtlamayi etkiler mi

İnsaallah yararli olur senin icin bendede pco yok ama tiroid var obun sayesinde baya kilo aldim simdi vermeye calisiyorum yuruyuse basladim insallah ters tepki yapmaz spor yapmam yumurtlamayi etkiler mi

gecmiş olsun cnm , pko'dan dolayı o kadar arastırma yaptım ki bide yumurtlamam olmadıgını söylemişti gecen ay doktorum , onmuda cok cok arastırdım, hatta ingilizce makaleler okuddum falan ve aşırı dozda yapılmayan yani mesela günde 45 dakika bol bol nefes alıp veridğin tempolu bi yürüyüş, haftanın 3 günü pilates gibi soft egzsersiz hareketleri yumurtlamayı tetikliyormuş, kiloda verirseniz diolar yumurtlama garanti , amin insallah hepimiz yumurtlarız :) saglıklı hayırlı bebişlere kavusuruz insallah cnm ,

sen ne kadardr deniosun ? biz 1 ay oldu henüz ve dediğim gibi ondada yumurtlamamıısm :KK43:

Canim ben bir yildir deniyorum bir yil once korunmsyi birakdigimiz ay hamilr kaldim sonrasinda dusukle sonuclandi o gun bugundur olmuyor tiroid cikti alti ay once ilac kullaniyorum o da normal suan ama olmuyor . Tiroidden dolayi on kilo aldim altimsan yetmise ciktim suan uc bucuk kilosunu verdim yirmi gun oldu ama durdu tik.yok gitmiyor artik bende ramazana kadar yuruyuse baslayayim dedim bugunden itibaren eski kiloma ulasmak istiyorum ama bakalim ben hamile kaldigim ay dukan diyeti yapiyordum yani protein besleniyordum sadece proteinde yumurta gelisiminde onemliymis bilgin olsun

cnm allah nasip etsin sanada banada insallah , dilerim bir an önce sağlıklı bebeklerimize kavusuruz, bilgiler içinde tesekkürler cnm , bende su an protein besleniyorum, karbonhidratı kestim ,sadece bugday ekmeginden alıorum karbonhidrat onun dısında sezbe meyve ve devamlı ev yapımı seyler yiyorum

Bende tam bugday ekmegi yiyorum. Elimizden geleni yapiyoruz bakalim . Sende kendini.stres yqpma.daha bi ay olmus isteyeli olur insaallah stres yapma ki hormonlar bozulmasin :-) Aynen rabbim duysun insaallah dualirini cok bekletmesin bizleride isteyenleride .

X