Yumurtlamışsın sendeOlmuyo cnm siliklikte yumurtlama bu benmki bak
Ben cuma yaptım test akşama doğru çok aşırı belirgin değildi cumartesi yaptım baya belirgin di hatta t c den daha koyu çıktı iki test yaptım farklı farklı ikiside öyle çıktı pazarda aynıydı pazartesi silikleşmeye başlamıştı akşamına bidaha yaptım ozaman daha da silikleşmeye başlamıştı ben adetim bitti ikinci günü bi dolu bi boş ilişki yaşadım cuma cumartesi pazar pazartesi üst üste ilişki oldu şuan bekliyorum adetime 13 gün var 28 günde bi oluyorumOlmuyo cnm siliklikte yumurtlama bu benmki bak
güzel yapmısın canım pik gün ve silik çıkan son 2 gün değerlendirilmesi lazımÜç günü değerlendirdim cuma cumartesi pazar hatta dün akşamı da değerlendirdim akşam test yapmıştım yumurtlama testi baya silik çıktı
Çok dikkatli yapmaya çalıştım testleri adet bitiminden itibaren bakalım şuan heycan yapmıyorum sadece bol bol dua ediyorumgüzel yapmısın canım pik gün ve silik çıkan son 2 gün değerlendirilmesi lazım
Evet iste anlasilsin diye attimYumurtlamışsın sende
Hayirlisi olsun cnm bnde iki aydir gununde yapiyorum ama sonuc yok bakalimBen cuma yaptım test akşama doğru çok aşırı belirgin değildi cumartesi yaptım baya belirgin di hatta t c den daha koyu çıktı iki test yaptım farklı farklı ikiside öyle çıktı pazarda aynıydı pazartesi silikleşmeye başlamıştı akşamına bidaha yaptım ozaman daha da silikleşmeye başlamıştı ben adetim bitti ikinci günü bi dolu bi boş ilişki yaşadım cuma cumartesi pazar pazartesi üst üste ilişki oldu şuan bekliyorum adetime 13 gün var 28 günde bi oluyorum
Ben normal deniyodum test yapamdan kısmet olmadı artk benim canım çok sıkılmıştı en sonunda eşim sprem örneği verdi bende kadın doğuma gdip muayene oldum doktor rahmin karnının içi çok iyi dedi yumurtlarıkların çok iyi dedi hatta sol kısımdan yumurtlamışsın dedi geçen ay mutlu oldum içim rahatlamıştı eşimin de sonuçları temiz geldi sonra dedim bişey yok rahat olucam artık bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber alıcamHayirlisi olsun cnm bnde iki aydir gununde yapiyorum ama sonuc yok bakalim
İnsallah cnm kac aydir deniyoruz demistinBen normal deniyodum test yapamdan kısmet olmadı artk benim canım çok sıkılmıştı en sonunda eşim sprem örneği verdi bende kadın doğuma gdip muayene oldum doktor rahmin karnının içi çok iyi dedi yumurtlarıkların çok iyi dedi hatta sol kısımdan yumurtlamışsın dedi geçen ay mutlu oldum içim rahatlamıştı eşimin de sonuçları temiz geldi sonra dedim bişey yok rahat olucam artık bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber alıcam
Bayadır deniyorum ama testler yapmadan takip etmeden falanİnsallah cnm kac aydir deniyoruz demistin
çok yakınız seninle benim testlerm bu şekilde inşallah hayırlısıyla tutar bu ayÇok dikkatli yapmaya çalıştım testleri adet bitiminden itibaren bakalım şuan heycan yapmıyorum sadece bol bol dua ediyorum
Kaçınca adet olman gerekiyor canımçok yakınız seninle benim testlerm bu şekilde inşallah hayırlısıyla tutar bu ay
Anladim cnm hayirlisi olsun insallah ovulasyon net cevabi veriyor ztnBayadır deniyorum ama testler yapmadan takip etmeden falan
Anladim cnm hayirlisi olsun insallah ovulasyon net cevabi veriyor z
inşallahAnladim cnm hayirlisi olsun insallah ovulasyon net cevabi veriyor ztn
Peki ilişkiden kaç gün sonra hızlı gebelik testi yapsam sonuç alabilirimAnladim cnm hayirlisi olsun insallah ovulasyon net cevabi veriyor ztn
Cnm bu kisiden kisiye degisir kimi bir hafta varken ogreniyor kimi regl gunu kimide regli gectikten birkac gun sonra ama en erken 5-6 gun kala belli oluyormus ama cikmazsa uzulme regl gununde tekrarlarsinPeki ilişkiden kaç gün sonra hızlı gebelik testi yapsam sonuç alabilirim
15 eylülKaçınca adet olman gerekiyor canım
Bugün sağ kasımdan bacağım vuran ağrı var ve göğüslerimde hassaslaşma bu benim modumu düşürdü sanki regl habercisi gibiCnm bu kisiden kisiye degisir kimi bir hafta varken ogreniyor kimi regl gunu kimide regli gectikten birkac gun sonra ama en erken 5-6 gun kala belli oluyormus ama cikmazsa uzulme regl gununde tekrarlarsin
Valla cnm regl ve hamilelik belirtileri o kadar ayni ki inanki bisey diyemiyorum suphen varsa guvenilir markayla test yapmani oneririmBugün sağ kasımdan bacağım vuran ağrı var ve göğüslerimde hassaslaşma bu benim modumu düşürdü sanki regl habercisi gibi
Ama daha yumurtlamanın üstünden 4 gün geçtiValla cnm regl ve hamilelik belirtileri o kadar ayni ki inanki bisey diyemiyorum suphen varsa guvenilir markayla test yapmani oneririm
He o zmn bekle daha cok varmis regl olucam diyince ondan dedimAma daha yumurtlamanın üstünden 4 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?