• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama testime bakarmısınız

demirci12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
67
7
36
24
yumurtlama testim doğru mu ?

Sizce yumurtlama olmuş mu

İkisinide şuan yaptım saat akşam 21:00

Eklentiler

• IMG_6943.webp
    IMG_6943.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 129
Olmuyo cnm siliklikte yumurtlama bu benmki bak
Ben cuma yaptım test akşama doğru çok aşırı belirgin değildi cumartesi yaptım baya belirgin di hatta t c den daha koyu çıktı iki test yaptım farklı farklı ikiside öyle çıktı pazarda aynıydı pazartesi silikleşmeye başlamıştı akşamına bidaha yaptım ozaman daha da silikleşmeye başlamıştı ben adetim bitti ikinci günü bi dolu bi boş ilişki yaşadım cuma cumartesi pazar pazartesi üst üste ilişki oldu şuan bekliyorum adetime 13 gün var 28 günde bi oluyorum

Ben cuma yaptım test akşama doğru çok aşırı belirgin değildi cumartesi yaptım baya belirgin di hatta t c den daha koyu çıktı iki test yaptım farklı farklı ikiside öyle çıktı pazarda aynıydı pazartesi silikleşmeye başlamıştı akşamına bidaha yaptım ozaman daha da silikleşmeye başlamıştı ben adetim bitti ikinci günü bi dolu bi boş ilişki yaşadım cuma cumartesi pazar pazartesi üst üste ilişki oldu şuan bekliyorum adetime 13 gün var 28 günde bi oluyorum
Hayirlisi olsun cnm bnde iki aydir gununde yapiyorum ama sonuc yok bakalim

Hayirlisi olsun cnm bnde iki aydir gununde yapiyorum ama sonuc yok bakalim
Ben normal deniyodum test yapamdan kısmet olmadı artk benim canım çok sıkılmıştı en sonunda eşim sprem örneği verdi bende kadın doğuma gdip muayene oldum doktor rahmin karnının içi çok iyi dedi yumurtlarıkların çok iyi dedi hatta sol kısımdan yumurtlamışsın dedi geçen ay mutlu oldum içim rahatlamıştı eşimin de sonuçları temiz geldi sonra dedim bişey yok rahat olucam artık bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber alıcam

Ben normal deniyodum test yapamdan kısmet olmadı artk benim canım çok sıkılmıştı en sonunda eşim sprem örneği verdi bende kadın doğuma gdip muayene oldum doktor rahmin karnının içi çok iyi dedi yumurtlarıkların çok iyi dedi hatta sol kısımdan yumurtlamışsın dedi geçen ay mutlu oldum içim rahatlamıştı eşimin de sonuçları temiz geldi sonra dedim bişey yok rahat olucam artık bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber alıcam
İnsallah cnm kac aydir deniyoruz demistin

Cnm bu kisiden kisiye degisir kimi bir hafta varken ogreniyor kimi regl gunu kimide regli gectikten birkac gun sonra ama en erken 5-6 gun kala belli oluyormus ama cikmazsa uzulme regl gununde tekrarlarsin
Bugün sağ kasımdan bacağım vuran ağrı var ve göğüslerimde hassaslaşma bu benim modumu düşürdü sanki regl habercisi gibi

Back
X