Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm değerlendirArkadaslar yumurtlama var mi ilk defa bu kadar koyu gördüm yogun akintim ve mide bulantim var. Bilenler yardimci olabilir mi lutfen
Değerlendir cnm bugün ve 3 gün boyunca hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2894845
Alttaki bugunku ilk defa testte yumurtlama gordum col sag olun
Yarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz?Değerlendir cnm bugün ve 3 gün boyunca hayırlısı olsun inşallah
Silinmeye başlarsa catlamis demektir değerlendirin inşallah tutarYarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz?
Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edinYarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz?
Tamam cok tesekkurlerSilinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin
Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin
Yumurtlama günü ve bir gun bos diger gunu değerlendirdik, yumurtlama günü doktora gittim progestan başladı, şuan gebeyim. Her gün olarak degil gün aşırı önermişti doktorum. İnsallah sizinde tutarEki Görüntüle 2895116
En alttaki bugunku ortadakiler dun, biri ogle biri aksam. Bugunku siliklesti catladi mi sizce? 1 gunde yumurtlama olup catlayabilir mi? Yarin progesterona bakilacak insallah yumurtlama olmustur.