- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
Kızlar 13.günümdü bugün sizce nedir durumlae ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 13.günümdü bugün sizce nedir durumlae ? Eki Görüntüle 2594454
Daha yumurtlama olmamış ama yapmaya devamKızlar 13.günümdü bugün sizce nedir durumlae ? Eki Görüntüle 2594454
Sence 7.gün yumurtlama var mıdır ?Canım yapmaya devam et koyulaşma birkaç güne olur bence
Şu anda yumurtlama yok gibi
Daha olgunlaşma süreci
Canım 7.günde var mıdır semceDaha yumurtlama olmamış ama yapmaya devam![]()
Ben testlerini öğlen yapıyordum. Acaba 7.gün bu şekilde çıktıktan sonra akşam yunurtlama olabilir mi ? En azından 4-5 saat sonra ovü testi yapmadımEki Görüntüle 2594463
böyle olmalı
C çok koyu farkındaysan ama t daha silik
Degıscegını sanmam ben gecelerı yapıyordum bıde 2 saat susuz kalman gerekıyor su ıcme yanıBen testlerini öğlen yapıyordum. Acaba 7.gün bu şekilde çıktıktan sonra akşam yunurtlama olabilir mi ? En azından 4-5 saat sonra ovü testi yapmadım![]()
Evet doğru. İşte saatlerden dolayı yakalayamamış olabilir miyim scaba ? Bide bu kadar koyu ve daha sonraları hep silik çıkto o yüzden kafam karıştıC çok koyu farkındaysan ama t daha silik
Evet öyle yapıyorum canım bende suyu kesiyorumDegıscegını sanmam ben gecelerı yapıyordum bıde 2 saat susuz kalman gerekıyor su ıcme yanı![]()
Daha olmamış yumurtlama ama silik geldı bana benımkı c den bıle koyu oldu 3.gunEvet öyle yapıyorum canım bende suyu kesiyorum
Anladım canım o zaman yapmaya devam :) adete kadar hergün yapıcam. Bakalım daha koyu olucak mı görürürüm artık. Gerçi ben 7-8-9 değerlendirfim. Bu kadar koyu bidaha çıkarsa yine değerlendirirm. Seninki tuttu mu ?Daha olmamış yumurtlama ama silik geldı bana benımkı c den bıle koyu oldu 3.gun
Evet hamıleyım suan daha kesesi gorundu amaAnladım canım o zaman yapmaya devam :) adete kadar hergün yapıcam. Bakalım daha koyu olucak mı görürürüm artık. Gerçi ben 7-8-9 değerlendirfim. Bu kadar koyu bidaha çıkarsa yine değerlendirirm. Seninki tuttu mu ?
Ay hadi bakakım ya bu testle mi ayarladınız ve gördükten sonra hangi günleri değerlendirdiniz ?Evet hamıleyım suan daha kesesi gorundu ama![]()
Sence 7.gün yumurtlama var mıdır ?
Anladım canım yapmaya devaö ediyırum. :)Canım control test çizgisinden daha koyu oluyor yada aynı koyulukta oluyor
Senin iki üç.güne olur bence