Yumurtlama Ve Hormon Sorunlari Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben bebek için doktora bu 2. gidişim ondada hep hormon testi yaptı bu ayda reglinin 13.günü gel dedi,bana yumurtlaman olmuyormuş dedi,bende sormadım hani sadece bu ay içinmi diyerek biraz genel konuştu bende üzüldüm soramadım,ultrasonda hersşey normalmiş boyutu felaan artık bakalım bu gidişimde belki ilaç verir,senin başka sorunun varmıı

benim de yumurtalıklarım gelişmiodu haplarlda gelişmedi,göbekten iğne ile gelişti.1.5 sene tedavi oldum sonunda bi oğlum oldu..
umut oluyorsun bizim durumuzdakiler için allah oğlunu bağışlasın inşallah birgün bizlerde anneliği tadarız canım

Melek Oğlum Bugün Görüşemedik Hiç Umarim Daha Iyisindir Kendine Iyi Bak Canim Görüşürüz

Sorunlari Yumurtaliklardanmiydi Beni çok Korkutuyorlar

berıl benım baska bişey cıkmadı bakalım her halde hanı derler ya vakti saati var belkide ondan olmuyo cok mühim deyil diyolar olmaz denenlerın bıle benden sonra oldu bakalım yaa hayırlısı

berıl ordamısın ben actım sormakistedıgınbıseyvarsa burdayım yaz

canım benim yumurtalıklarım normal boyutlarda yani ultrasonda herşey normal 13,günü gel dedi ama ovulasyon olup olmadığınamı bakılıyor

birde yumurta takibi kaç ay sürüyor,önce hapmı verlecek,iğne demişsin göbektenmi ,,,,,,,,,

birde yumurta takibi kaç ay sürüyor,önce hapmı verlecek,iğne demişsin göbektenmi ,,,,,,,,,
çok soru sordum ama ben korunmak için diane 35 içtim 6 ay bu yumurtalıkları durduruyormuşşş bilgin varmııııı

Sorunlari Yumurtaliklardanmiydi Beni çok Korkutuyorlar

berıl 14.gun normal ınsanlarda catlama gunudur 28gunde bır hastalanlar ocın sanada oyuzden bakıcaktıryumurtan gelısmısmı kac mılım dıye yumurta takıbı yapcaktır once ılacsız kendı halıne bakıcak sonra hap vercek muhtemelen gonofen 5.gun baslıyıcan 5gun tek ıcıcen 14.gun veya bıraz oncesı yumurtayı takıbe alıcak catlamya yakın catlatma ignesı verır 2 3 AY TAKIP EDER OLANA KADAR olazsa menegon veya puregonlaaa asılama yapar ben ıkısınıde kullandım puregonu kendın gobekten yapıyosun dogum kontrol hapı bende ıctım sordum dr aalakası yok dedı senın gıbı az ay icmıstım korkma yanı

tamam canım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun gelişmelerimizi takip edelim olurmu

ya temın yazmısım demı farkında bıle degılım egelıyızya dogru soyluyon heryerde bellı etcez konusmamızla yazmamızla sende egelısın ama dıkkatını cekmıs bak neyse dedıgıngıbı gelısmelerden haberder olalım dr dan gelınce yazarsın ne oldugunu

Canim Uyku Bastirdi Iyice Yine Görüşelim Hakkimizda Hayirlisi Olsun,,,,,,,,,,,,,,,,,

Geldim Buldum Seni Ama Ben Değerlerimi Bilmiyorum Hepsi Dr Tembellikten Gidip Almadikta Sonuçlar Konusunda Yardimci Olamam Ama Istersen Dertleşelim Benimde Canim çok Sikiliyor

merhaba melek oğlum ben yeni katıldım aranıza dertleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…