- 7 Kasım 2014
- 7.515
- 13.719
- 448
Kızlar yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet olunur? Bu tezi bence benim durumum çürütüyordu çünkü benim adetlerim çok düzenliydi. Mesela her ayın 15 i gibiydi, bazen 1 gün önce bazen 1 gün sonra olurdu.
3 aydır gebelik düşündüğüm için ovulasyon testine başladım ve adet düzenim gecikme yaşamaya başladı ve değişti.
İlk ay 15 ve 16.gün yumurtlama gördüm,
İkinci ay 18.gün gördüm ve adetim 4 gün gecikti.
Bu ay ise 19 ve 20.gün yumurtlama gördüm.
Dün adet tarihimdi fakat olmadım, testler de negatif. Yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Neden gebelik çalışmalarına başladığımdan beri gecikme yaşıyorum. Gecikme olunca umutlanıyorum ama sonu hüsran. 20 aylık evliyim. Hep diyorum keşke daha erken başlasaydım çalışmalara, çok üzgünüm
Önerileriniz varsa alırım
3 aydır gebelik düşündüğüm için ovulasyon testine başladım ve adet düzenim gecikme yaşamaya başladı ve değişti.
İlk ay 15 ve 16.gün yumurtlama gördüm,
İkinci ay 18.gün gördüm ve adetim 4 gün gecikti.
Bu ay ise 19 ve 20.gün yumurtlama gördüm.
Dün adet tarihimdi fakat olmadım, testler de negatif. Yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Neden gebelik çalışmalarına başladığımdan beri gecikme yaşıyorum. Gecikme olunca umutlanıyorum ama sonu hüsran. 20 aylık evliyim. Hep diyorum keşke daha erken başlasaydım çalışmalara, çok üzgünüm