Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde kaç gunde catlar ?Havuç ye canım Havuç çatlatıyor bir de keten tohumu
Havuc iki gundur limon sıkıp bol bol yedim bugunn yemedim sadeceHavuç ye canım Havuç çatlatıyor bir de keten tohumu
Benimde senin gibi dün ve bugün koyu çıktı ama hala çatlamadı sanırım sabah yaptım koyu çıkmıştı normal olduğunu düşünüyorum bende yarın bakalım ne olacakKızlar şu an yumurtlama ve çatlaması için ne yapmalıyız ?
bugun boyleBenimde senin gibi dün ve bugün koyu çıktı ama hala çatlamadı sanırım sabah yaptım koyu çıkmıştı normal olduğunu düşünüyorum bende yarın bakalım ne olacak
İnşallah yarın ikimizdede çatlarBenimki de böyle son iki güne ait
İnş böyle uzun sürmesi normal mi onu da anlayamadım amaÇatlatmasina az kalmış gibi
3 ü ve 4 ü pik gibi o günleri değerlendirseysin virde gün aşırı ilişki olsunbugun boyle
Pkos varmi sizde varsa bazen odan süreli koyu gözüküyorİnş böyle uzun sürmesi normal mi onu da anlayamadım ama
Yok canım pkos 2 gün koyu çıktı sonra silik çıkmaya başladı 2 gün sonra çatladı sanırımPkos varmi sizde varsa bazen odan süreli koyu gözüküyor
Bende var bende başladım dün bakalım kaç gün köyü goreces belki gotebilecekmiyizPkos varmi sizde varsa bazen odan süreli koyu gözüküyor
Pcos varsa lh testleri doğru sonucu pek vermiyor malesef, doktorla birlikte takip etmek en doğrusu olacaktır diye düşünüyorumBende var bende başladım dün bakalım kaç gün köyü goreces belki gotebilecekmiyiz
2 y olacak evliyim gitsemde bakmıyorlar 1 sene ye kadar normal diyorlar bakalım deneyeceğim olmazsa bende Dr yolu bakalimPcos varsa lh testleri doğru sonucu pek vermiyor malesef, doktorla birlikte takip etmek en doğrusu olacaktır diye düşünüyorum