Yumurtlama zamani akinti turleri

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Kizlar genel bir sey sormak istiyorum. Yumurtlama sirasi sizlerde de benzer mi?
1- Yumurtlama oncesi kasik agrisi, hafif karinda gaz ve beyaz sunen bir akinti.
2- Yumurtlama oldu diyelim sonrasinda beyaz akinti ama adete kadar bazen kasik agrisi devam ediyor
ama yumurtlama oldu diyelim benim 1-2 gun akinti olmadi sonra tekrar beyaz akinti basladi..
Fikri olan var mi?

Cnm şimdi tam anlayamadım aslında söylediklerini ama sana şöyle söyleyeyim.
Şimdi araştırmalarıma göre;
Herkeste yumurtlama öncesi, yumurtlama ve yumurtlama sonrası aynı olmuyor.
Genel olarak yumurtlama döneminde hafif kasıklarda belirti , yumurta akı kıvamında sünen bir akıntı olması. ama mesela ben de de olmadı. Sordum .illa öyle olacak diye birşey yokmuş.
Yumurtlama döneminde rahim kendini döllenmeye hazırlıyor. bu nedenle sadece dışarda değil rahim içindede salgılar artıyor.
Biz bunu hissetmiyoruz mesela.
Yumurtlama sonrası adet dönemine kadar devam eden kasık ağrısı ise döllenmenin olduğuna işarettir aslında.
Senin böyle bir durumun mu var anlayamadım??

Son düzenleme:
cevap icin tesekkurler. yok gebelik durumu. birkac aydir yumurtlama sonrasi da gaz ve kasik agrisi adete kadar hergun olmasa da devam ediyor. anlayamadim

benim ovulasyon zamanındna bi kaç gün önce ıslaklık olur ondan sonra yumurta akı kıvamında 2-3 gün akıntım olur baya ıslak olur iç çamaşırım adet bitiminden itibaren ovulasyon bitimine kdr kasık agrım olur ovulasyon bitiminde kuru olurum bi kaç gün sınra ıslaklık olur hafif şekilde.. adetime yakında beyaz krem şeklinde akıntım olur okdr.. benim akıntı döngüm böyle..
hiç hamile kalmadıgım için hamile kalınca nsl olcak bilmiyorumm:)

Back
X